No i chuj, no i cześć.
No i chuj, no i cześć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypadki zdarzają się najlepszym. Na własne oczy widziałem jak Rocco na filmie przypadkiem w złą dziurę zapakował.
a kto powiedział, że przypadkiem?
dobra, a tak w zasadzie to na czym polegał błąd? pod paletę równo wjechał
Kolejny mundry.
dobra, a tak w zasadzie to na czym polegał błąd? pod paletę równo wjechał
Spójrz jak ,,równo" wjechał, jeden ząb poza paletą
Wypadki zdarzają się najlepszym. Na własne oczy widziałem jak Rocco na filmie przypadkiem w złą dziurę zapakował.
Bzdura, nie ma czegoś takiego jak" zła dziura".
Wjechał dobrze, roztaw wideł nie pozwala na inny manerw. Musiałby zmienić roztaw wideł. Mamy tutaj dodatkowe dwie łyżwy, które służą (chyba) jako dodatkowe wsparcie w stabilizacji wózka, który może unosić towar nieco wyżej. Ja skłaniam się ku temu, że jakiś Ukrainiec źle skompletował towar, powinno być doje... folią stretch, żeby towar się nie przesuwał, a nie naklejony plasterek. Przeważyło na jeden bok, nieszczęście gotowe.
Też uważam, że zostało źle ułożone - nawet widać te puste butelki, skrzynki z pełnymi były po lewej stronie palety. A te "łyżwy", to według mnie taki anty-down, czyli, żeby zawsze równo wjechać wózkiem w paletę.
Albo, mam jeszcze jedną teorię, bardziej dopracowaną - lewy tylny róg palety zakleszczył się o sąsiednią paletę.
Tych szczochów to nie szkoda, gorzej jakby to byl żywiec albo warka, lub atak chmielu!
nie pierdol, heineken dobre piwko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów