No i chuj, no i cześć.
No i chuj, no i cześć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"gen z" w robocie. lepiej patrzec na smart zegarek, niz skoncentrowac sie na pracy... mam nadzieje, ze mu z wyplaty za to odbija. zjeb kurwa.
Widzę że wzorowy niewolnik się odezwał, dostałeś ostatnio jakiś dyplom od szefa za zapierdalanie? W takich sytuacjach to ma się wyjebane na towar, ważne żeby Ci się nic nie stało. Jak firma nie ubezpieczyła towaru to jej problem.
Wypadki zdarzają się najlepszym. Na własne oczy widziałem jak Rocco na filmie przypadkiem w złą dziurę zapakował.
To znaczy w cipe?
Wypadki zdarzają się najlepszym. Na własne oczy widziałem jak Rocco na filmie przypadkiem w złą dziurę zapakował.
Nie ma czegoś takiego jak zła dziura. U kobiety każda dobra
dobra, a tak w zasadzie to na czym polegał błąd? pod paletę równo wjechał
Pewnie jakaś deseczka dołem lekko wystawała i zahaczyła o paletę z tyłu.
Raczej jak palety stoją tak blisko siebie, to najpierw się ją "dyga" lekko w górę, odjeżdża chociaż 10cm wózkiem i dopiero winduje ją w górę.
Uzalezenie dzisiejszych mlodych przyglupow od technologii jest przerazajace. Kurwa, tez bylem mlodym technokrata w mlodosci, ale kurwa. No nie debilem:D
Debilem nie, ale KosmatymHui'em jak najbardziej.
Spójrz jak ,,równo" wjechał, jeden ząb poza paletą
Tylko to stabilizator a nie jedna z wideł która podnosi towar.
Spójrz jak ,,równo" wjechał, jeden ząb poza paletą
ten paleciak miał chyba 4 zęby, dwa pod paletę a z obu stron na zewnątrz?
Nie, to po bokach to po prostu jego "przednie nogi" które ma każdy paleciak, jednak większość ma je pod widłami więc widać je dopiero jak podniesie się paletę (albo widły) xD
Dzięki rozwiązaniu takiemu jak tutaj, czyli "nogi po bokach" można podjechać paletę z której kolwiek strony a nie tylko "otwartej". Mniej kręcenia w odpowiednie dziury
Tak, masz rację. Ale i tak musiał chujowo ucelować skoro poleciało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów