Z pozytywnym akcentem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Z pozytywnym akcentem
może po prostu przestańmy zapomnijmy o tych zjebanych prankach... to serio jest już żałosne.
trzy minuty oglądania czarnuchów ,nie dziękuje
Nie trafili na agresywniejszych Murzynów. Upiekło się debilom.
srank ustawiony jak nigdy, gówno jak ich mało, nawet policja przekupiona... co ludzie nie zrobią dla pieniedzy
@all up
Tak tak, siedźcie dalej w domach i srajcie w swoje shit buckety, ludzie coś robią i mają z tego bekę w przeciwieństwie do wielkich panów na sadolu.
@Marsto
Oni dostają za to grubą kasę, Ty natomiast siedzisz na dupie i nic nie masz cebulaku .
Tak tak, siedźcie dalej w domach i srajcie w swoje shit buckety, ludzie coś robią i mają z tego bekę w przeciwieństwie do wielkich panów na sadolu.
@Marsto
Oni dostają za to grubą kasę, Ty natomiast siedzisz na dupie i nic nie masz cebulaku .
Dobry patent. Odkręcać koła, a gdy cię ktoś będzie chciał najebać to wyskakujesz z kamerą i drzesz mordę, że prank i chuj Ci w dupe.
Jebie fejkiem jak murzyn kałem...
P.S. lordbehemoth to kryptogej z małym ptakiem, ale nie mówcie nikomu, bo się tego wstydzi
ja też siedzę na dupie, nie nagrywam jakiś pojebanych pranków, nie robię z siebie debila na oczach milionów widzów, a jakoś też zarabiam pieniądz. Wystarczy pomyśleć. Każdy głupi potrafi robić z siebie debila tak jak kilka tysięcy innych "prankerów". Co innego otworzyć własny interes i zarabiać prawdziwy hajs.
ja też siedzę na dupie, nie nagrywam jakiś pojebanych pranków, nie robię z siebie debila na oczach milionów widzów, a jakoś też zarabiam pieniądz. Wystarczy pomyśleć. Każdy głupi potrafi robić z siebie debila tak jak kilka tysięcy innych "prankerów". Co innego otworzyć własny interes i zarabiać prawdziwy hajs.
pierwszy pozytywnie zrobiony prank. inny od tych wszystkich gówien. zasługujesz więc łap.
chociaż brakuje wpierdolu.
chociaż brakuje wpierdolu.
Toyoty, Nissany, Volva w Ameryce prowadzone przez Nigrów... - Henry Ford przewraca się w grobie
btw. Jak Putin zajmie 50% Ukrainy to też powie do kamery, że to prank
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
OHMP napisał/a:
@Bombeluna
Nie każdy głupi ma kilka milionów subskrypcji na youtube.
Jestem przekonany, że ci goście zarabiają z youtube i z promowania firm/produktów znacznie powyżej średniej. Nie, nie naszej. Tej amerykańskiej.
PS Akurat ten gość ma całkiem niezłe pranki. Nie takie czysto wkurwiające ludzi, ale takie z których można się pośmiać.
przyjebaliscie do sranków, a ten był całkiem spoko, dla tych ludzi były nawet darmowe bony do wulkanizatora (kurwa WOW) ale numer z gliną był spoko wiec browar!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów