18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
przemas6662 2014-03-21, 13:58 2
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-03-21, 14:01 2
Też bym się roześmiał gdyby jakaś baba krzyczała do mnie hańba nie znając siły wydźwięku tego słowa.
Autorze tego zjebanego tematu jesteś idiotą.
Zgłoś
polslav 2014-03-21, 14:03
@Płyta_Gnojowa

ciekawe co będziesz pierdolić, jak sam będziesz miał niepełnosprawne dziecko
Zgłoś
remi1982 2014-03-21, 14:05
Dzisiejsi ludzie u steru naszego pięknego kraju, są dla niego i dla nas obywateli hańbą. Ustawy które tworzą i które podpisują, niejednokrotnie są hańbiące. Wszyscy niezależnie od opcji czy z lewa czy z prawa, zasługują jedynie na sprawiedliwy proces i powieszenie na latarni.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
Gruby Brzuch 2014-03-21, 14:25
I pomyśleć, że ten pies reprezentował kiedyś coś takiego jak ZChN...
Zgłoś
Moonlord 2014-03-21, 14:33
jak można niepełnosprawne dzieci ściągać przez pół kraju, układać je na podłodze pod ścianą i okupować nimi budynki?! Może jeszcze rodzice tych dzieci, w obronie własnych interesów, zarządzą protest głodowy wśród swoich niepełnosprawnych pociech. Nie można dziecka używać jako argumentu przetargowego! Nie pochwalam w tym momencie zachowania Pana N. i wysokości przysługujących świadczeń, ale takich rzeczy się po prostu nie robi.
Zgłoś
McMenel 2014-03-21, 14:35
Gruby Brzuch napisał/a:

I pomyśleć, że ten pies reprezentował kiedyś coś takiego jak ZChN...

To tylko świadczy o ZChN. Tam były same takie kwiatki. Ryśiu Czarnecki też tam leżakował.
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-03-21, 14:40 2
coś wam powiem bohaterzy. budżet państwa nie zmienia się w ciągu roku i nie jest uwarunkowany niczyim widzimisię. Takich grup społecznych, którym naturalnie należą się dotacje i pomoc jest w tym kraju więcej niż jesteście sobie w stanie wyobrazić... A najlepsze jest to, że Ci ludzie przyjechali tam na zaproszenie partii opozycyjnej która ma 2% poparcia. Nie zaczyna się robić zabawnie? Niee? Niepełnosprawne dzieci były i będą i trzeba im pomagać, ale ciekawe, że się niektórym przypomniało teraz...

@polslav Ciekawe co będzie jak będziesz miał czarne dziecko. Ciekawe co będziesz jak twoje dziecko będzie premierem. Ciekawe co będzie jak Twoje dziecko będzie polslav... Chujowy argument jak cały Ty
I do tego nie wiem co on miał wnieść i nie wiem gdzie powiedziałem, że nie współczuję tym dzieciom.
Zgłoś
qu4si 2014-03-21, 14:41
Oni wszyscy od tuska do kaczyńskiego, po przez palikota, komorowskiego, ziobro, kwaśniewskiego i wałęse śmieją się z nas to żadna nowość tylko ten debil zrobił to przed kamerami.... małe litery przy nazwiskach to nie błąd. I wciskają nam żeby otwiersć małe przedsiębiorstwa co zmieniają się co 5 minut bo nikt nie daje rady wyrobić... a mówią że nic się nie opłaca stocznia się nie opłaca aw Danii już tak. Zbrojeniówka się nie opłaca bo robimy szmelc który nikt nie chce kupić. Odrazu zaznaczam żebyście nie prubowali przesyłać mi propagantowych informacji co my nie robimy, jakie to czołgi nowoczesne nie wychodzą. A i łupki też się nie opłacają oddali Canadyjczykom
Zgłoś
kambodia66 2014-03-21, 14:47
a co mnie obchodzą jakieś obce mi kaleki ? Dlaczego państwo znowu moim kosztem ma się bawić w dobrego wujka ? Jak komuś żal dupę ściska, to niech założy fundację i zbiera PRYWATNE pieniądze na te kaleki a przy okazji i na inne "biedne" ofiary systemu. Gdyby to złodziejskie państwo nie robiło z większości obywateli żebraków, to tego typu kwiati by nie miały miejsca. No ale gdzie wtedy były by wszystkie kliki nas okradających polityków ? Mam nadzieję że tam gdzie powinny, w obozach ciężkiej pracy!!
Zgłoś
cenius 2014-03-21, 14:51 1
To jest największa kurwa w naszej polityce

tego skurwysyna powinni torturowac przez kilka lat i potem wypuścić.

Jak ja szmaty nie cierpie.
Zgłoś
LucaBrasi 2014-03-21, 15:08 1
Niech im płacą ci, którzy nakazują matkom rodzić płody nawet z największymi deformacjami, czyli pajace Mularczyk i Ziobro, którzy ściągnęli tych wszystkich ludzi do sejmu z całej Polski za własną kasę tylko po to, żeby robić pokazówkę. Zwróćcie uwagę jakich ludzi wybrano, tylko tych drących mordę, bez jakiejkolwiek chęci do dyskusji. Jestem za zwiększeniem dodatków i pomocy ale nic się nie dzieje z dnia na dzień i na pewno nie w ten sposób, że marginalna partia ściąga niepełnosprawnych ludzi do sejmu i wykorzystuje wszystko w celach politycznych.

Poza tym cieć Mularczyk, który nagle tak się przejmuje losem pokrzywdzonych obywateli, niech sobie przypomni jak jakiś czas temu tak energicznie wytępił bezdomnego, który swoją miejscówką w krzakach psuł mu widok z okna
Zgłoś
e................y 2014-03-21, 15:34 4
Najlepsze jest to, że ci ludzie kompletnie nie mają pojęcia ani o polityce, ani o finansach, ani najwidoczniej o ustroju, w którym żyją. Od pomocy takim ludziom powinny być fundacje. Każdy kto twierdzi inaczej popiera ten rząd i potencjalnie każdy inny rząd tworzony przez partie, które obecnie zasiadają w sejmie. Jednocześnie każdy kto twierdzi, że państwo powinno się zajmować takimi ludźmi jest zwykłym wypierdkiem lewackim, który nie rozumie, że ludzie bardzo chętnie wpłacaliby na wszelkie fundacje, jeśli państwo nie zabierałoby im tylu poprzez rozmaite podatki.

A takie manifestacje to chyba żart. I teraz ludzie się naoglądają i pójdą głosować na PiS jakieś inne gówno, które im coś obieca. A skończy się jak zawsze.
Zgłoś
andrewerty 2014-03-21, 15:52 1
nie mam nic do niepełnosprawnych ale nie chcę żeby z moich podatków utrzymywać bezproduktywnych ludzi zajmujących się swoimi bezproduktywnymi dziećmi.

jak tak chcą to niech ci rodzice idą do normalnej, uczciwej pracy - będą mieć ubezpieczenie i lata pracy do przyszłej emerytury. a za zarobione pieniądze niech wynajmą sobie opiekuna dla dziecka.

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów