Siedząc sobie w dziurze i wystając połowicznie doznaje człowiek najechania samochodem przez co ginie złamany w pół.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak można być takim debilem i zwykłych pachołków sobie nie postawić...
@up przeczytaj sobie gdzie się dzieje cała ta "akcja". To zrozumiesz, że można być takim debilem.
a kto normalny ta se siedzi w studzience? no kto?
ju rzucam
Ale Tadka Norka to ty szanuj...
Siedzisz w studzience, nie na środku drogi, ale na trawniku obok, widać cię z 200 metrów bo wystajesz a i tak jakis debil w ciebie wjedzie. Niee dziwi mnie, ze w tym przypadku była to kolejna spasiona świnia za kółkiem, która wydostała się jakimś cudem z jej miejsca w kuchni. I to nie jako kucharz ale chyba jakies pieczone danie z jabłkiem w ryju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów