📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Widze ze specjalisci skonczyli juz lekcje
prawdopodobnie puenta jest dlatego po niemiecku bo w latach 60 i 70 niemcy jako male panstwo jeszcze nie rozwiniete az tak jak dzis stawialo na sport, a lekkoatletyczkom byly podawane sterydy i to na taka skale ze w pozniejszych latach zmienialy plec, polecam wiecej czytac zanim ktos sie wypowie.
prawdopodobnie puenta jest dlatego po niemiecku bo w latach 60 i 70 niemcy jako male panstwo jeszcze nie rozwiniete az tak jak dzis stawialo na sport, a lekkoatletyczkom byly podawane sterydy i to na taka skale ze w pozniejszych latach zmienialy plec, polecam wiecej czytac zanim ktos sie wypowie.
Proszę po angielsku
przeczytajcie kilka książek jakiegos profesora inaczej nie zabierajcie głosu nawet w domu bo po ierwsze kazdy ma cie w dupie po drugie nawet jak to uslyszy to zweryfikuje wiedze i pomysli "ale ten koleś jest pojebany"
Ja się ku**a nie zgadzam z tym filmikiem B)
Gdzie ta dziewoja ma h**
Gdzie ta dziewoja ma h**
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów