📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przebrał się za klauna i się przewraca ja pierdole i jeszcze pedał biber wabiący pedofili, wpizdu.
co to za dyskusja??
Co jak co Stev-o jest przechuj i zawsze będzie ale jak to gówno wpadło na główną??
Gimbaza szykuje się na dzień dziecka??
Co jak co Stev-o jest przechuj i zawsze będzie ale jak to gówno wpadło na główną??
Gimbaza szykuje się na dzień dziecka??
badziew i do tego jeszcze z reklamą
No bieber... jest bo jest... przeszkadza wam to w oglądaniu Stev-o?
Jak już chce biebera w filmiku to powinien mu pierdolnąć deskorolka albo tym rowerkiem w łeb wtedy rozumiał bym jego udział.
Nie płaczcie co się stało ze Steve-O i jaki to on kiedyś nie był w Jackassie bo jest sobą! Przede wszystkim jest zawodowym klownem i zrobił na to papiery (jakkolwiek kuriozalnie by to nie brzmiało) jeszcze w latach 90 czyli przed Jackassem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów