📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jeszcze bibera tu brakowało...
to tam jest bieber? :o sorry ale nie znam się na waszych "gwiazdach"
juby0001 napisał/a:
to tam jest bieber? :o sorry ale nie znam się na waszych "gwiazdach"
Skoro się nie znasz to skąd wiedziałeś, że jest gwiazdą?
Swoja drogą jackassi mogli zostać w starym składzie bo tak jak każdy próbuje na własną rękę to średnio im wychodzi.
Tyle lat podziwiałem steve-o, chcialem byc jak on. Jak zobaczylem bibera razem z nim moje marzenia legly w gruzach. Jebać justysia
ten w czapce niby pasek ma a spodnie i tak mu spadają, wtf?
Ja pierdole no co jak co ale Steve-O i bieber kurwa zgorszył się kolejny.
pakozi napisał/a:
Kurwa, gacie na wierzchu, ja pierdole...
Wydaje mi się, że chodzi o łatwiejszy dostęp do dupala, ale nie jestem ekspertem w zwyczajach homo.
steve-o co się z tobą stało? taką chujnię kręcić razem z chłopcami noszącymi spodnie jak homonigga pseudogangsta. Jest już za stary na bycie jackassem i ciężko mu się z tym pogodzić.
Steve-O już nie musi udowadniać, że jest pierdolnięty( w dobrym tego słowa znaczeniu)
zeby moja babcia zobaczyla jak on nosi te spodnie ale mu by przyjebala !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów