📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
A Ty co? Usain Bolt jesteś że się tak dojebałeś do takiego duperela?
garota, nie wyzywaj mnie od murzynów!
Jak lubię tego aktora, tak ten bieg jest po prostu śmieszny. Tym bardziej, że to właśnie Seagal.
To raczej ty się dojebałeś, bo twój komentarz już tak śmieszny nie jest.
Jak lubię tego aktora, tak ten bieg jest po prostu śmieszny. Tym bardziej, że to właśnie Seagal.
To raczej ty się dojebałeś, bo twój komentarz już tak śmieszny nie jest.
Na pewno przebiegł w życiu więcej niż ty przeszedłeś. Bo jak widać pojęcia o bieganiu to ty koleżko nie masz.
Lubie Seagal-a z jego starszych produkcji. Ostatnie 2 filmy nie przekonały mnie, a wręcz zażenowały. Przyspieszane sceny pościgów samochodowych, ujęcia na kabine kierowcy jak w starych amerykanskich filmach z lat 30 i ta kurwa jego srająca mina bo przecież z takim wysiłkiem musi kręcic kierownicą w tak trudnych warunkach studyjnych.
Od Seagal'a się odpierdolcie! Pierwsze filmy zajebiste były. Później, jak się roztył, już nie bardzo. Ale szanuje tego gościa.
Przynajmniej biega
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów