📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ciekawe kiedy brzuchel kostke rubika ulozy xP
lenux napisał/a:
Cała zabawa polega na odpowiednim przetrzymywaniu rzeczy w gardle, a następnie, przy umiejętnym użyciu mięśni przełyku "wypluwaniu" z powrotem. Można w ten sposób połknąć np. całą kulę bilardową, zademonstrować widzom puste usta, by po chwili ukazać ją ponownie między wargami. To jest najtrudniejsze. Na początku najlepiej łykać małe rzeczy, potem coraz większych np. obranych ziemniorów bueh Po kilku tygodniach takich ćwiczeń, kiedy mięśnie przełyku robią się odpowiednio silne i elastyczne, można już bez problemu połykać np. Miecze tak jak to na nie których filmikach ludzie robią. A teraz kurwa krata piwa bo nie wygrałem czasu na loteri a chce sie najebać. Dzięki
Ale, żeby kurwa otworzyć kłódkę i założyć na nią pierścionek? ;D
Skoro wszystko jest suche, to może ma tam wmontowany chirurgicznie jakiś woreczek or smth? Kiedyś też przecież łykał cukier, a potem wypluwał w takiej samej postaci.
A ja czekam, aż wpierdoli bułkę tartą a wypluję całą
Facet ma murzyna schowanego w żołądku, który to wszystko robi haha :c
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchett
mogła sprawdzić czy śmierdzi sokiem żołądkowym i wszystko by było jasne czy to fake )
Bardziej od filmiku bawi mnie tytuł tematu, a dokładnie: "na pełneeeeej kurwie"
2:56 - What the fuck
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów