📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobre
luki, nie pomyliłeś forum ? to jest forum sadystyczne, jak nie chcesz czytać o żółtych i czarnych to idź na katolicy.pl
Ładnie czy nie , wolność słowa mamy tak ?
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny rasizm objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
Modliszka, rasizm nazywasz wolnością słowa?
Zasady pisania postów:
6. Wyzwiska, bezcelowe kłótnie, trollowanie, jawny rasizm objawiający się agresywnymi komentarzami nie są tolerowane na tym forum.
ba, to jest forum antyrasistowskie. w życiu nie widziałem tu najmniejszych oznak rasizmu (w zasadzie rasizm nie istnieje tylko na hardzie, tam wszystkie flaki są takie same)
luki24 napisał/a:
raczej wolnością poglądów. (btw. wolność słowa jest do dupy, powinni ją znieść.)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów