Piszta co chceta, że nie lubicie dubstepa albo umiecie lepiej, lecz to co wyprawia ziomek jest godne podziwu według mnie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ma gość pasję i jakiś tam cel, trzema mu oddać, że zajebiście mu to wychodzi PS. Muzyka zajebiście pasuje do filmu
Dajcie kasy to i ja wam pokaże nawet 10 moich zajawek, i nie pierdolcie w stylu: idź poszukaj sponsora czy idź/zmień robote.
'Play for Real' (Dirtyphonics mix) by Crystal Method
w 35' Trabantem lepiej ogarniałem system
Gość po prostu przebudował tergo Skyline'a tak żeby się dało driftować i nie boi się go rozwalić stąd te wszystkie odważne kroki. Znalazł sobie paru ziomków którzy też chca tylko pojeździć to ćwiczą double drift. Mają w dupie czy je**ą w ścinę czy w siebie. Liczy się zabawa. A takie rozpadliny wcale nie kosztują dużo. Trochę chęci Panowie. W anglii są za grosze.
I tak uważam że Hołek ma większe jaja od tych wszystkich drifterów ścigających się na super bezpiecznych torach, dowiódł tego walcząc na dakarze.
Z tego co słysze to d&b a nie syfstep także chłopie nie myl pojęć a filmik przedni.
3x@up, zajebiscie pawisz, tylko buda to nie wszystko, przy takim uzytkowaniu trzeba 3 zajebiscie zrobione silniki na sezon.
Małe ale ziom! tyle że we filmiku nie leci dubstep więc nie da sie go nie lubić drumstep jak już coś
kierownica po chujowej stronie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów