📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
wyjął ostatnią podporę
Te normy wyliczone na styk.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
az sie plakac chce
Hahaha i nie będzie ćpania alkoholu narkomani
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
"Lepiej żeby się qieś spaliła niż wódka rozlała"
Amen.
I will wear you like a condom.
Amen.
Ale kierowniczka z 3 miesięcznym doświadczeniem i zastępczyni z 2 tygodniowym nie zajarzyły że trzeba na krótszych półkach lub przebudowę zrobić.
Ale kierowniczka z 3 miesięcznym doświadczeniem i zastępczyni z 2 tygodniowym nie zajarzyły że trzeba na krótszych półkach lub przebudowę zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów