18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Stolica Anglii
~Velture • 2018-03-24, 8:18
Wybory jakiejś miss Rumunii czy coś.
Jej tatuś chyba pracował w składzie budowlanym, że spłodził takiego pustaka

Zgłoś
~DMT 2018-03-24, 19:54 2
sieger001 napisał/a:

Pierdolisz gorzej niz Fantastico Ayuhasku. Powiem wiecej... w dupie byles, chuja widziales. Dziekuje za uwage.

Zgłoś
ksirion 2018-03-24, 21:26 1
Pytanie dla zespołu z Zabrza: o jaki procent łóżek szpitalnych powiększyła się ilość miejsc w ostatnim okresie?
– 7218 godzin.
– No tak, ale to jest odpowiedź na trzecie pytanie, którego jeszcze nie czytałem.

"Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz", reż. S. Bareja.
Zgłoś
Sosna84 2018-03-25, 0:42
Sami kurwa znawcy, którzy nie byli nigdzie za wyjątkiem swojej zaśmierdziałej piwnicy, a Rumunkę mylą z Cyganką...
U nas te kurwiszcza na wyborach miss niby lepsze są?

MaszAyahuaskę + ten to już w ogóle kurwa znawca we wszystkich dziedzinach. Rumuńskie dziwki ruchał (za 50 Euro to masz cały weekend dupczenia tam), drogi tam niby zna, których na oczy nie widział. Więc niech wykurwia do Radomia.
Zgłoś
~DMT 2018-03-25, 9:03
Sosna84 napisał/a:

MaszAyahuaskę + ten to już w ogóle kurwa znawca we wszystkich dziedzinach

Dziękuje za słowa uznania, staram się jak mogę, żeby nie być takim leszczem jak ty...
Cytat:

Więc niech wykurwia do Radomia.

Jak najbardziej w tym roku będę na AirShow i obchodach stulecia Sił Powietrznych...
Zgłoś
zwierzak30 2018-03-25, 11:12
A tam pierdolicie. Wiadomo że jak Rumunia to Transylwania.Jak Transylwania to i wampiry.Jak wampiry to i moce nadprzyrodzone.
Może to jakaś wampirzyca i właśnie przepowiedziała przyszłość??
Kto wie,kto wie????
Zgłoś
sieger001 2018-03-25, 11:25
Jaki on dowciapny jest. MaszAyahuaskę, powiem Ci, że kawał świata zwiedziłeś. Nie dojechałeś przypadkiem do Bułgarii albo nie zatrzymałeś się na Węgrzech? Bo z tego co widzę to są dwie z trzech możliwości. Trzecia jest taka, że chciałeś zabłysnąć swoją zajebistością jak stukasz dziwki za granicą ale słabo wypaliło bo najdalej gdzie wyjechałeś to za granice swojego miasta...
Zgłoś
~Velture 2018-03-25, 11:54
@upy
To w końcu gdzie są najlepsze dziwki?
Zgłoś
J................8 2018-03-25, 13:34
jednak ludzie mogą być aż tak głupi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem