📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie znam złów by określić co bym temu kolesiowi zrobił.. Wiem ile to kosztuje, a taki fail na imprezie to już w $ nie da się powiedzieć.
"złów" to liczba mnoga od "zła" ?
Gosc zrobil przysluge dla muzyki.
A może to jego sprzet, więc nie będzie musiał się wypłacać. Zresztą co za kretyn stawia tak blisko taki marny stolik:)
Największy baran to ten, który postawił stolik tak blisko krawędzi.
szkoda że sytuacja nie jest w Polsce, bo pewnie zaczeli by go napierdalać
Tego mi zawsze brakowało na imprezach techno - rozwalania sprzętu.
to koleś zaszalał dj pwoinien powiedziec teraz "wszystko na mój koszt" tak kończa frajerzy
Tak czy siak, ten DJ jest dla mnie wzorem cierpliwości albo poprostu zabrakło mu słów na taką głupotę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów