📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wyjebalbym wszystkie meble zeby taki mieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po prostu genialne!!!!!!!!!!!1 genialneeeeeeee!!!!!
Jaka ściema na tym allegro, że wykonany przez syna Widziałem takie stoliki już z 15 razy w sklepach i kosztowały około 300 zł
nie chciałbym być na miejscu osoby która kupi ten stolik a później po ciemku zapierdoli małym palcem u nogi w niego xD
albo piszczelem xD
albo piszczelem xD
zajebisty! ale jak już sie bawić w takie pierdoły w domu, to lepiej chyba samemu kupić najbardziej zajechany silnik jaki sie znajdzie i porobić z niego nie tylko stolik, ale i pojebane klamki, popielniczki, czy cokolwiek kreatywny mózg jest w stanie z niego wycisnąć
— Albert Einstein
Szlachcic się znalazł, wracaj do stołu, bo marudzisz, a polane.
@up nie, nie jest. VR jest przykryty jedną głowicą.
Oferty cenowe możecie złożyć na gg: 7377944
Oferty cenowe możecie złożyć na gg: 7377944
Jaka jest waga takiego stolika? bez alkoholu.
Ayrton Senna
zostawił sobie zeby na złom sprzedac a nie hahah ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów