📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O kurwa, chce go mieć razem z zawartością
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Bez problemu wyciska 40% mocy...a na dopalaczu 96 %
Za cenę z jaką pójdzie na aukcji, to ja kupie samochód, zajeżdżę, sam zrobię taki stolik, na alko starczy i pewnie na jakąś zagryskę ;d pomysł fajny
wojas musisz pamiętać też, żeby szukać V6-tki o naturalnym kącie rozwarcia 120 stopni, czyli tak jak tutaj. Raczej nie stosuje się takiej konstrukcji ze względu na zbytnią "rozlazłość" takiego silnika i najczęściej można spotkać wały korbowe z podwójnym pinem, co wprowadza przesunięcie między fazami i umożliwia budowę silników V6 o mniejszym kącie, najczęściej 60 stopni.
@gatun0
@gatun0
a ile kosztował ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów