18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
NWC 2012-12-01, 8:15 1
O kurwa, chce go mieć razem z zawartością

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
@bsynt 2012-12-01, 8:34
Jeśli jest to to co myślę, to jest to kurewsko ciężkie. jak to przestawiać?
Zgłoś
pisage 2012-12-01, 8:38 3
Clarkson już dawno to wymyślił. Ale z posta podoba mi się bardziej.

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
edd3 2012-12-01, 9:01 4
v6 pojemność skokowa 0.7 litra>

MESS WITH THE BEST
DIE LIKE THE REST
Zgłoś
Moby_Dick 2012-12-01, 9:11
brak tylko chłodnicy bo kto kurwa ciepłą będzie pił?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
SebastianValmont 2012-12-01, 9:23 4
allegro.pl/stolik-kawowy-z-silnika-audi-v6-2-6-l-okazja-i2821650431.html
Zgłoś
ParabolaZła 2012-12-01, 9:28
Bez problemu wyciska 40% mocy...a na dopalaczu 96 %
Zgłoś
Szulcu 2012-12-01, 9:33 4
Za cenę z jaką pójdzie na aukcji, to ja kupie samochód, zajeżdżę, sam zrobię taki stolik, na alko starczy i pewnie na jakąś zagryskę ;d pomysł fajny

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
wojas30 2012-12-01, 9:51 1
Kupię tanio silnik o pojemności min. 2,5 L oraz z cylindrami w układzie V (może być zatarty)
Zgłoś
wysokogatunkowy 2012-12-01, 10:11
Tak kurwa, tylko jak tam wsadzić kwadratową butelkę? Wiecznie tylko wódę mam łoić ?
Zgłoś
djpolb 2012-12-01, 10:18 3
A do niego ciekawa kanapa

Zgłoś
Y0SH 2012-12-01, 10:23
wojas musisz pamiętać też, żeby szukać V6-tki o naturalnym kącie rozwarcia 120 stopni, czyli tak jak tutaj. Raczej nie stosuje się takiej konstrukcji ze względu na zbytnią "rozlazłość" takiego silnika i najczęściej można spotkać wały korbowe z podwójnym pinem, co wprowadza przesunięcie między fazami i umożliwia budowę silników V6 o mniejszym kącie, najczęściej 60 stopni.

@gatun0

Zgłoś
s................r 2012-12-01, 11:12
a ile kosztował ??
Zgłoś
maxqi 2012-12-01, 11:25
ciekawy pomysł.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów