i piękna pointa w wykonaniu grubasa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
gangnam pod każdą postacią to pedalstwo.
Nie no kurwa to przesada, przecież on momentu jak wskoczył na stół można wywnioskować że jebany pączek się wyjebie 0_o Jaki kurwa zjeb !! O muzyce już nawet nie wspomnę....
Doprawdy nie wiem co tutaj oglądam w sobotę o godzinie 22:36 mając 23 lata...
Szacun dla niego, chwilę po tym jak upadł naprawił stół stanął na nim po to, aby znowu upaść i popsuć.
Nie będę cisnął, że gangam i, że wypierdalać z tym, bo już dostałem za to ostrzeżenie dlatego powiem - bardzo fajna wstawka, tego nam brakuje.
Kogo obchodzi, że w tle gra znów gangman. Grubas ładnie pierdolnął. Nie o to chodziło?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów