Tak na miłe zakończenie 2015 roku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Coś, coś się popsuło i nie było mnie słychać... zawsze rozpierdala
Zamiast się dopierdalać do Pana Stonogi o to, że mówi prawdę, tylko w trochę mało kulturalny sposób, poczytajcie ilu osobom pomógł z akcji charytatywnych, które sam organizował i w dalszym ciągu organizuje. Jest pod każdym względem lepszy od tych śmieci z rządu, bo on nie tylko gada, ale też działa.
ta Pani prowadząca zawsze mi sie podobala.
Widzę, że akcja z Vichana się udała.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Jeszcze to żydowsko- chazarskie ajajajajaj! Kurwa! tfu!
na tą lale to waliłem już jakieś 10 lat temu, to były czasy
jaboll nie zesraj sie tym stonogą jebaną kurwą która kwiczała na polaków bo nie dostała się do koryta.
Dokładnie kiedyś pod zwalenie konia to tylko dupeczki z telegier
rozrubacz jakiego kurwa koryta? facet ma tyle hajsu i znajomości że może wpierdalać kawior codziennie do końca życia popijając whisky, na który kurwa sam zapracował, a zamiast tego jeździ po polsce i szuka ludzi, którym może pomóc. jebnij się w łeb zawistny polaczku, bo Polakiem to nie jesteś.
Cytat:
rozrubacz jakiego kurwa koryta? facet ma tyle hajsu i znajomości że może wpierdalać kawior codziennie do końca życia popijając whisky, na który kurwa sam zapracował, a zamiast tego jeździ po polsce i szuka ludzi, którym może pomóc. jebnij się w łeb zawistny polaczku, bo Polakiem to nie jesteś.
HAHAHAHAHAHA
" To właśnie jest ta kurwa Polska. Przez taką kurwę Polskę, przez was kurwa chuje nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście chuj warci i trzeba was jebać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych kurwów, nieudaczników. Rozumiecie to?"
Ja pierdolę, że też ludzie w dzisiejszych czasach dają się omamić takiemu pozorantowi jak Stonoga. Chciałbym zauważyć, że "Zbyszek" jest bankrutem i cały ten jego wielki majątek jest zapisany na jego żonę co by komornik mu nic nie podjebał w związku z jego przekrętami. Ciekawe gdzie się podziały kwity z wszystkich akcji, które sprzedawał co idioci płacili 300 zł a akcję niby wartą 50. Pomaga ludziom za hajs, który wyjebał z kieszeni łatwowiernych lemingów. Gdzie są te wszystkie alkohole stonoga, gazety stonoga? Po paru miesiącach pytań, jak ludzie zaczęli się burzyć jebnął jakąś historyjkę jak to ktoś jego w chuja zrobił i jest problem z odzyskaniem pieniędzy. Rok temu miał się nie mieszać w politykę, potem popierał co miesiąc kogoś innego w wyborach by na koniec zrobić swoją partię, która chuja zdziałała i najebany wrzucił filmik ze swoim bólem dupy bo go Duda nie uniewinnił. Gdzie te wszystkie kwity na ludzi u władzy, które to co miesiąc miał wyciągać, a no tak przecież opublikował dokumenty związane z aferą taśmową, gdzie i tak chuj z tego wynikło. Teraz znalazł sobie nowy sposób na jebania lemingów na kasę a dokładnie stworzył fundację, która to nie ma KRS (chyba że coś się zmieniło ) bo oczywiście zły rząd jest przeciw Zbyszkowi w lśniącej zbroi i nie pozwoli dowiedzieć się dokąd płynie kasa wpłacana na cele charytatywne. Skurwiel podpina się pod tragedię ludzi co by na tym skorzystać.
A kim ty jesteś, żeby decydować kto jest Polakiem? Jebnij się w kaban Jak dla mnie Stonoga to taki Urban, może komuś pomaga ( i dobrze), ale robi z siebie pośmiewisko
Imo Stonoga to taka sama szopka co Petru.
To, co powiedział Stonoga pokazuje jaki ma stosunek do Polaków i chuj z tym, że był zły. Mówił to szczerze.
A te wszystkie akcje typu łapanie pedofili albo pomoc jakimś rodzinom.
Nie no - fajnie. Ale chyba nawet najbardziej ślepa osoba zauważyłaby, że ma to służyć tylko i wyłącznie ociepleniu wizerunku.
A to, czy Stonoga jest lepszy od tych śmieci z rządu to się okaże, jak on sam już tam będzie.
To, co powiedział Stonoga pokazuje jaki ma stosunek do Polaków i chuj z tym, że był zły. Mówił to szczerze.
A te wszystkie akcje typu łapanie pedofili albo pomoc jakimś rodzinom.
Nie no - fajnie. Ale chyba nawet najbardziej ślepa osoba zauważyłaby, że ma to służyć tylko i wyłącznie ociepleniu wizerunku.
A to, czy Stonoga jest lepszy od tych śmieci z rządu to się okaże, jak on sam już tam będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów