📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o jaka zajebista akcja - wylazł z okna jak jakiś kaskader ...
Takie filmiki,gdzie nagrywający z tematu schodzi na glebę-powinny być dyskwalifikowane przez admina! Podziwiam-in minus!-samozaparcie zamieszczających takie..braki!😡
AndrzejDupa2020 napisał/a:
Auta z kartonu
Wygląda na rumuńskie Volvo tzw. dacia 🤣
Kurła.
Butem wgniotę kiedyś zrobiłem w Vectrze A ale szyby z pięści nigdy mi się nie udało.
Butem wgniotę kiedyś zrobiłem w Vectrze A ale szyby z pięści nigdy mi się nie udało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie