📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kupiliby sobie gaz albo paralizatory
Kurwa od pilnowania ruchu jest policja/milicja a nie jakieś gówniarstwo. Niech spierdalają, i zaczną naprawianie świata od siebie. Pewnie jak wieksza grupa karków jedzie to nic nie mówią i takich akcji jakoś nie kręcą. Przyjebac sie do kobity czy gościa 70 kg moze każdy.
up: no kurwa widać że chuja wiesz, a pierdolisz. Przypierdalają się do każdego, czeczenów, karków, gości z bejsbolami. Raz dostali gazem pieprzowym, nieraz z pięści w twarz, raz ciapaki groziły im że ich potną, nieraz próbowano ich rozjechać. A do kobity też trzeba się przypierdalać ! Jak głupia cipa jedzie po chodniku to nie ma co się pierdolić. Dodatkowo zawsze kulturalnie proszą i dziękują jak ktoś przeparkuje/cofnie się autem. Tak że jak dla mnie zajebista akcja i pełne poparcie dla nich.
A że robi się nudne bo ludzie w końcu przestają jeździć jak buraki - o to właśnie w tej akcji chodzi, żeby uczyć chamów kultury i tego jak jeździć po ulicach
A i chłopaczki może największe nie są, ale czasem chodzi z nimi "Islam" co chyba ze 2 metry w kłębie ma Ten widok jak wkurwione cwaniaczki po zobaczeniu Islama pokornie zawracają do auta - bezcenny
Jak się nie podoba - nie oglądać, jak się nie zna - nie pierdolić głupot
A że robi się nudne bo ludzie w końcu przestają jeździć jak buraki - o to właśnie w tej akcji chodzi, żeby uczyć chamów kultury i tego jak jeździć po ulicach
A i chłopaczki może największe nie są, ale czasem chodzi z nimi "Islam" co chyba ze 2 metry w kłębie ma Ten widok jak wkurwione cwaniaczki po zobaczeniu Islama pokornie zawracają do auta - bezcenny
Jak się nie podoba - nie oglądać, jak się nie zna - nie pierdolić głupot
@Blizzard93
masz jakiś link do filmu z tym "Islamem" ? Chętnie bym go zobaczył, bo nie miałem okazji jeszcze, a zabawnie to musi wyglądać :d
masz jakiś link do filmu z tym "Islamem" ? Chętnie bym go zobaczył, bo nie miałem okazji jeszcze, a zabawnie to musi wyglądać :d
Widać akcja przynosi sukces. Na początku były regularne rozróby, a teraz coraz więcej osób poznaje ich, bez gadania zawraca, ewentualnie prosi by ich przepuścić. Rosja się cywilizuje pomału
Zauważyliście, że w 3 na 4 przypadki z łapami rzucają się jedynie stare kurwy które myślą, że im wszystko wolno?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów