📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Powinni to w telewizji puszczać jako reality show zamiast jakiegos badziewnego serialu czy odmóżdrzacza typu "Warsaw whore"
Czekamy na jakis specjal z jakims 2metrowym Iwanem co by wpi***dolil tym co sie tak rzucaja i bija tych ze Stop Chamu:D
Tak jak nie lubie tego typu akcji "społecznych" - zwłaszcza robionych na siłę, np przez polską gimbazę mającą parcie na szkło, tak oni mi robią fajną robotę w fajny sposób - generalnie nikomu przecież nie szkodzą
Im bardziej to się stało tam popularne to mniej jest ciekawych akcji, ludzie wolą ustąpić i odjechać a ja nie mam na co popatrzeć.
Ja się zastanawiam zawsze, dlaczego oni stoją na środku długości chodnika, a nie na wjeździe, tam gdzie oni wszyscy wjeżdżają??
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@kam332 Może dlatego żeby pojechali sobie troche(cwaniaczki) a potem w prosty sposób zawrócą ich grzecznie ?
ile buractwa, jade po chodniku bo na ulicy jest korek, cholota ma spierdalac z drogi bo mnie jasnie panu/pani sie spieszy
Baby się kurwa zawsze rzucają, jak gówno w przeręblu. Facet coś tam poburczy, widzi, że nic nie zdziała to czasem spróbuje swoich umiejętności "bokserskich" i zaraz daje spokój. A te kurwa drą japy, szarpią się i wie taka, że źle zrobiła ale się upiera cipa. No nic tak nie wkurwia jak taka pizda drze ryja.
A tam pier dolą, a nagrywanie bez pozwolenia i umieszczanie ich twarzy w sieci to wolno? Znaleźli się stróże prawa, niech pokazują wszystkich, nie tylko tych co się stawiają, z resztą w każdym odcinku ten sam scenariusz, jebi e nudą już powoli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów