СтопХам odcinek 118
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wkurwiacie się, że mało akcji? Ludzie się czegoś uczą jednak. Przydałaby się taka akcja w Polsce.
taka akcja w polsce ?
To mówię CI jaki jest finał, naklejasz mi taka naklejeczke, a ja dzwonię na policje, dostaje mandat za postój w miejscu niedozwolony 100-500 zł, a Ty bulisz za unieruchomienie mojego pojazdu, czyli mogę wezwać lawetę, odwieść auto do najdroższego salonu w celu usunięcia naklejki/wymienienia szyby i to wszystko na koszt osoby naklejającego naklejkę
To mówię CI jaki jest finał, naklejasz mi taka naklejeczke, a ja dzwonię na policje, dostaje mandat za postój w miejscu niedozwolony 100-500 zł, a Ty bulisz za unieruchomienie mojego pojazdu, czyli mogę wezwać lawetę, odwieść auto do najdroższego salonu w celu usunięcia naklejki/wymienienia szyby i to wszystko na koszt osoby naklejającego naklejkę
same kurwa oligarchy w zajebistych furach , chyba spierdalam do Putina
Nie wiem po jaki chuj dajecie wersje bez napisów, nie lepiej chwile poczekać jak będzie wersja z polskimi napisami?, aż tak bardzo zależy wam na jakiś zjebanych wirtualnych piwach że musicie jako 1 wrzucać ....
Upy
dawaj na zad - jedź do tyłu, zawróć
prieparkujcie maszynu - przeparkujcie samochód
uspakujcie pażausta - proszę uspokój się
naklejku - naklejka
na chuj? - po co?
paszoł w pizdu - odejdź proszę
Oksana - imię tej fajnej dupy, której nie ma w tym odcinku
bladź - dziewczyna
suka - samica psa, jak w j. polskim
job twoju mać - miło Cię widzieć
Powyżej chyba cały zasób słownictwa 124 odcinków CtopXam. Zapamiętać kurwa i możecie nie skamlać więcej o napisy...
dawaj na zad - jedź do tyłu, zawróć
prieparkujcie maszynu - przeparkujcie samochód
uspakujcie pażausta - proszę uspokój się
naklejku - naklejka
na chuj? - po co?
paszoł w pizdu - odejdź proszę
Oksana - imię tej fajnej dupy, której nie ma w tym odcinku
bladź - dziewczyna
suka - samica psa, jak w j. polskim
job twoju mać - miło Cię widzieć
Powyżej chyba cały zasób słownictwa 124 odcinków CtopXam. Zapamiętać kurwa i możecie nie skamlać więcej o napisy...
@up Jeszcze
oż poniał tje djełaju dziurku maja kałasznikowa karabina - zaraz zrobię ci dziurę moim karabinem AK-47 "Kałasznikowem"
szto ni widzisz ktu ju jest? - to nie wiesz kim ja jestem?
jestem ja konic szto Wołgowska granicaja! - jestem królem aż po koniec Wołgi!
maja Q7 maszinu pale na luzije połowka szto całej rafinerija Baku na gadzina a ty mnie to szto gupio gadasz? - moja Q7 pali nawet na luzie przez godzinę połowę wydobycia rafinerii w Baku a ty mnie tu głupio zagadujesz?
oż poniał tje djełaju dziurku maja kałasznikowa karabina - zaraz zrobię ci dziurę moim karabinem AK-47 "Kałasznikowem"
szto ni widzisz ktu ju jest? - to nie wiesz kim ja jestem?
jestem ja konic szto Wołgowska granicaja! - jestem królem aż po koniec Wołgi!
maja Q7 maszinu pale na luzije połowka szto całej rafinerija Baku na gadzina a ty mnie to szto gupio gadasz? - moja Q7 pali nawet na luzie przez godzinę połowę wydobycia rafinerii w Baku a ty mnie tu głupio zagadujesz?
czekam na rozwoj akcji i kolesie na takim pyskatym korwom kilofami porobia otwory wentylacyjne w dachu i drzwiach
chamstwo tego nowobogackiego talatajstwa jest rozpierdalajaca, kompletna dzicz. jest korek to popierdalam chodnikiem, niech biedota zapierdala po trawnikach bo ja jasnie pani jade i sie spiesze
chamstwo tego nowobogackiego talatajstwa jest rozpierdalajaca, kompletna dzicz. jest korek to popierdalam chodnikiem, niech biedota zapierdala po trawnikach bo ja jasnie pani jade i sie spiesze
Jak jest coś po angielsku i nie przetłumaczone, to zaraz problemy i płacz że na polski portal po angielsku.
A jak ktoś wstawia po rosyjsku to jest okej tak?
Filmik wstawiony na chama, byle zeby piweczka dostać i być pierwszym.
Piwa nie ma.
A jak ktoś wstawia po rosyjsku to jest okej tak?
Filmik wstawiony na chama, byle zeby piweczka dostać i być pierwszym.
Piwa nie ma.
Czekam na odcinek z obklejaniem źle zaparkowanych czołgów na Krymie.
Proponuję wyjebać tą wersje Stop Cham i poczekać na przetłumaczoną. Pazerność na wirtualne piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów