Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MacheteKills 2014-03-31, 11:40 8
VonHaiPaue napisał/a:

W Polsce ktoś by wyszedł i zapierdolił im w mordę, dziękuje dobranoc.

Dlatego ich tam jest 6-7 osób + kamery i jak dochodzi do rekoczynów to dzwonią po milicję, więc nikt nie wyskakuje zbyt chętnie z łapami.
Zgłoś
S................e 2014-03-31, 11:45 5
O kurwa, jeden nie potrafił nawet cofać i wyjebał w drzewo. xD
Zgłoś
x................s 2014-03-31, 12:25 1
stopsram stopcham stopxam co temat to różne tłumaczenie
Zgłoś
nemalypy 2014-03-31, 12:35
brak czeczena to chuj nie stopcham
Zgłoś
mare30ks 2014-03-31, 12:40 31
bezczelnosc niektorych kurewek jest rozpierdalajaca, zapierdala sobie chodnikiem bo sie smieciowi nie chcialo wczesniej wyjechac albo stac jak reszta w korku i jeszcze pretensje
czekam az zaczna zamiast naklejek napierdalac mlotkami po samochodach i ich zjebanych wlascicielach

a najbardziej pyskate sa kurewki ktore z zawodu sa zonami bogatego meza
Zgłoś
Sinus 2014-03-31, 12:45 1
Ta ostatnia akcja w Polce według orzecznictwa podchodzi pod usiłowanie zabójstwa. Może to się komuś nie wydawać ale jakby tak przewiózł na masce dziecko jakiegoś sędziego czy prokuratora posiedziałby kilka dobrych lat.
Zgłoś
c................x 2014-03-31, 12:54
4:50 ja nie wiem gdzie on kurwa patrzył... Tak to jest jak kupuje się auto gabarytowo nie na swoje umiejętności
Zgłoś
stoprocentsok 2014-03-31, 13:37
0:40 babeczka całkiem niezła ;p
Zgłoś
zjerycha 2014-03-31, 14:06 1
mam kilka ale, mianowicie:
niech w końcu zaczną rzucać kamieniami w tych debili w samochodach bo naklejeczki to już nie rbią wrażenia
mogliby zamiast robić żywą barykadę skombinować jakąś kolczatkę lub własnej roboty zasieki, tak żeby przejechanie po tym powodowało zniszczenie opon
ostatnie a jednocześnie najważniejsze "ale" kieruję do autora wstawki - na chuj wrzucasz odcinek bez polskich napisów? myślisz ze my kacapy i wszystko rozumiemy?
Zgłoś
piterek098 2014-03-31, 14:19 2
hahaha ta pozycja za kierownicą na miniaturce filmu całe baby
Zgłoś
misiaq 2014-03-31, 15:19 1
Jas_Sadola napisał/a:

mogliby zamiast robić żywą barykadę skombinować jakąś kolczatkę lub własnej roboty zasieki, tak żeby przejechanie po tym powodowało zniszczenie opon

debilny pomysł, przebiją koła w aucie i ono dalej będzie stało i blokowało "trotuar"
jak dla mnie to powinni zgadać się z milicją że idą na akcję i żeby radiowóz był w pobliżu i jak cwaniak z klamką albo baseballem wychodzi to auto na lawete a frajera na dołek z wpierdolem
Zgłoś
s................9 2014-03-31, 15:41 1
A czemu te kurwy nie dostają mandatu za przyklejanie tych nalepek ? nie mają prawa nawet dotknąć samochodu. No ale w Rosji to może i prawo inne. Udają kurwa stróżów prawa
Zgłoś
S................e 2014-03-31, 15:54 4
szwagier9 napisał/a:

A czemu te kurwy nie dostają mandatu za przyklejanie tych nalepek ? nie mają prawa nawet dotknąć samochodu. No ale w Rosji to może i prawo inne. Udają kurwa stróżów prawa

Przecież to jest dobry pomysł, zamiast mandatu pomęczy się z naklejką i może na drugi raz pomyśli, zanim złamie przepisy. Nawet gdzieś było, że Putin im gratuluje, a jak Putin gratuluje, to nie ma chuja we wsi. Przyzwolenie władz na 100%.
Zgłoś
Dziamian 2014-03-31, 16:22 1
przede wszystkim, gdyby nie jechali po chodniku lub ładnie się wycofali to by nie mieli tych nalepek na szybkach @szwagier9 więc nie sap, dla mnie akcja dobra
Zgłoś
qwerq221 2014-03-31, 16:23
Rozumne nazat i dawaj dawaj a w życiu nie miałem styczności z rosyjskim, ale jestem zdolny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem