Stop Cham #249
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sytuacja z 2;10 nie ma zadnych znakow. rozumiem ze wina nagrywajacego bo ten z prawej mial pierwszenstwo.
nwonigers napisał/a:
sytuacja z 2;10 nie ma zadnych znakow. rozumiem ze wina nagrywajacego bo ten z prawej mial pierwszenstwo.
1:58 - znak droga z pierwszeństwem.
O ile niektórzy kierowcy coś odjebią,bo po prostu nie zauważyli czy coś, to o tyle nienawidzę tych skurwysynów z kamerkami, którzy widzą z daleka jakąś sytuacje, ale chuj nie zwolni, nie puści, będzie hamował z piskiem w ostatniej chwili i trąbił jakby miał jakiegoś motoryzacyjnego Tourette'a
Czekam aż w Polsce będą takie kary za przekroczenie prędkości czy wyprzedzanie na przejściu czy inne przypałowe akcje, że się jeden skurwysyn z drugim obsra prędzej niż będzie w stanie zapłacić za mandat. Wtedy się skończą pojeby na drodzę.
90% kretynów za kółkiem posiadacze/kierowcy vw, audi, skoda, seat. Dalsze 5% to kierownicy dostawczaków i tirów, 4% to motocioty a pozostaly 1 to ślepi piesi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów