Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie masz prawka wiec twoja niewiedza jest usprawiedliwiona. Jest obowiązek zatrzymania się jak pieszy jest na jezdni. Nie masz prawa ruszyć dopóki nie zejdzie.
Często daję Ci piwko w różnych tematach - więc przez pewien rodzaj sympatii napiszę delikatnie: jesteś w błędzie.
Jeżeli uważasz inaczej - wklej namiar na przepis narzucający taki obowiązek. Zużyj cały swój miesięczny transfer i zagnij mnie jakimś aktem/wyrokiem itp mówiący o tym, że nie można jechać, aż pieszy zejdzie z pasów. Tiaaaaa już widzę jak na 6 pasowej jezdni (po 3 pasy w każdym kierunku) Ty czekasz, aż jakiś kulawy dziadek przejdzie wszystkie 6 pasów hahahah
Może jeszcze uważasz, że nie można jechac obok tramwaju/autobusu na przystanku, który ma otwarte dzrwi? Bo takie mity ludowe tez funkcjonuja i potem debil czeka np. dłuuugie minuty bo tramwaj ma "czerwone" na swojej sygnalizacji, otwarte drzwi, a juz dawno nikt nie wsiada....
Często daję Ci piwko w różnych tematach - więc przez pewien rodzaj sympatii napiszę delikatnie: jesteś w błędzie.
Jeżeli uważasz inaczej - wklej namiar na przepis narzucający taki obowiązek. Zużyj cały swój miesięczny transfer i zagnij mnie jakimś aktem/wyrokiem itp mówiący o tym, że nie można jechać, aż pieszy zejdzie z pasów. Tiaaaaa już widzę jak na 6 pasowej jezdni (po 3 pasy w każdym kierunku) Ty czekasz, aż jakiś kulawy dziadek przejdzie wszystkie 6 pasów hahahah
Może jeszcze uważasz, że nie można jechac obok tramwaju/autobusu na przystanku, który ma otwarte dzrwi? Bo takie mity ludowe tez funkcjonuja i potem debil czeka np. dłuuugie minuty bo tramwaj ma "czerwone" na swojej sygnalizacji, otwarte drzwi, a juz dawno nikt nie wsiada....
Takie są zwyczaje a zwyczaj jest obowiązującym prawem niepisanym.
Jak jebniesz człowieka, który sobie idzie jezdnią bo się nagle cofnął bo mu spadł telefon to idziesz do kryminału.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów