Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a pierdolicie. W Rosji ta cała oligarchia czuje sie jak święte krowy. Akcja z karnymi kutasami może da im coś do myślenia jak następnym razem będą zastawiać ulice bo im tak wygodnie. Dobrze że znaleźli sie młodzi co prowadzą takie akcje bo chcą sie temu przeciwstawić. A to że trafią na kogoś silniejszego- zawsze jest ryzyko. JA ich popieram.
I chuj ci do tego frajerze? Zamknij mordę dziecko i kiedyś zrozumiesz, że gdy nie ma miejsca a musisz gdzieś zaparkować to niewygodne miejsce może być jedyne - o ile oczywiście jakiś większych problemów to nie robi a kurwa nie widzę aby ten gościu na filmiku blokował ulicę chociaż według twojego pierdolenia właśnie tak jest.
I chuj ci do tego frajerze? Zamknij mordę dziecko i kiedyś zrozumiesz, że gdy nie ma miejsca a musisz gdzieś zaparkować to niewygodne miejsce może być jedyne - o ile oczywiście jakiś większych problemów to nie robi a kurwa nie widzę aby ten gościu na filmiku blokował ulicę chociaż według twojego pierdolenia właśnie tak jest.
jak nie ma gdzie zaparkować to stajesz dwie, trzy, pięć ulic dalej i zap*erdalasz na piechotę... ale oczywiście wielcy panowie z jeszcze większymi samochodami nie będą się zniżać do poziomu zwykłego człowieka i nie będą chodzić.
zasrana gównarzeria , nie stać ich na auto to upieprzyli sobie jakąs chorą ideologie
wg. ciebie chora ideologia to przestrzeganie prawa? czy może uważasz, że skoro masz samochód to jesteś lepszy od kogoś kto go nie ma?
aha.. i dla wszystkich którzy zaraz zaczną gadać, że on stał i mógłby w każdej chwili odjechać to jest filmik kiedy podobna grupa podchodzi do gościa, wytłumaczyli mu o co chodzi i on grzecznie odjechał. no ale on jeździł 20 letnim samochodem więc pewnie jakiś podczłowiek.
wg. ciebie chora ideologia to przestrzeganie prawa? czy może uważasz, że skoro masz samochód to jesteś lepszy od kogoś kto go nie ma?
No trudno aby osoba nie mająca auta zaparkowała autem, prawda?
...no ale on jeździł 20 letnim samochodem więc pewnie jakiś podczłowiek.
Ty naprawdę masz chyba jakieś kompleksy, że nie stać cię na auto - nikt ci tego nie wypomina a sam w każdym zdaniu o tym wspominasz.
Jak dla mnie to możesz tam swoją dupę posadzić z kolegami i nie przyjdę na mordę ci nakleić karnego kutasa ale jak ktoś na chwile tam stanie autem to już wielki problem bo przecież jak on może?
Może na własnym przykładzie to przedstawię abyś lepiej zobrazował:
Czasem gdy czekam na kogoś muszę stanąć i przykładowo zablokować komuś drogę wyjazdową bo nie ma miejsca - jestem cały czas w tym aucie dlatego gdyby ktoś potrzebował wyjechać bądź wjechać to jest oczywiste, że się przesunę i nie wyobrażam sobie jakiegoś kutaska naklejającego mi coś na szybę bo źle zaparkowałem - może kiedyś to zrozumiesz.
moi rodzice stosowali inne metody wychowawcze ucząc między innymi szacunku ale skad ty to mozesz wiedzieć ....
a pierdolicie. W Rosji ta cała oligarchia czuje sie jak święte krowy. Akcja z karnymi kutasami może da im coś do myślenia jak następnym razem będą zastawiać ulice bo im tak wygodnie. Dobrze że znaleźli sie młodzi co prowadzą takie akcje bo chcą sie temu przeciwstawić. A to że trafią na kogoś silniejszego- zawsze jest ryzyko. JA ich popieram.
Nie pierdol, typ siedział w aucie widać musiał się na chwilę zatrzymać. Pewnie przed jakimś wjazdem. Ruchu nie blokuje, a jakby ktoś chciał wjechać to by się zabrał. Pomogłabym okopać dupę tym smarkaczom, którym się wyraźnie nudzi. Pewnie studiują jakieś gówno typu socjologia i nie mają co robić bo nauki nie mają.
tak własnie, bo przeciez za to, ze zaparkowal nieprawidłowo, wyciagneli go z samochodu i zaczeli bic... masz racje
jasne jest ze jak bija kumpla to idziesz pomagac, ale skad ty to mozesz wiedziec
Ciekawe co ty byś miękka fajo zrobił gdyby ci ktoś chciał przykleić jakieś gówno na szybie. Pewnie byś wsadził swojego fiuta w własną dupę co by nikt nie widział, że urodziłeś się facetem a pizdą się wychowałeś.
Ciekawe co ty byś miękka fajo zrobił gdyby ci ktoś chciał przykleić jakieś gówno na szybie. Pewnie byś wsadził swojego fiuta w własną dupę co by nikt nie widział, że urodziłeś się facetem a pizdą się wychowałeś.
Kim ty kurwa jestes ze mnie obrazasz ?oO
patrzac na twoje posty, obrazasz jak popadnie, wiec
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów