biją się biją wreszcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skończy się kiedyś tak że wyjdzie kurwa z kałachem i zakończy im happening stop chamstwu
To jest przesada !!! Może i parkuje i zachowuje się jak cham ale działanie tych młodych szczyli jest tak prowokacyjne, że się nie dziwie grubasowi. We dwójkę biją starszego faceta... uliczni bohaterzy... Trafią na świra i się skończy... i będzie płacz.
a pierdolicie. W Rosji ta cała oligarchia czuje sie jak święte krowy. Akcja z karnymi kutasami może da im coś do myślenia jak następnym razem będą zastawiać ulice bo im tak wygodnie. Dobrze że znaleźli sie młodzi co prowadzą takie akcje bo chcą sie temu przeciwstawić. A to że trafią na kogoś silniejszego- zawsze jest ryzyko. JA ich popieram.
...bo z byczka, to trzeba umieć przypierdolić.
derley1 napisał/a:
To jest przesada !!! Może i parkuje i zachowuje się jak cham ale działanie tych młodych szczyli jest tak prowokacyjne, że się nie dziwie grubasowi. We dwójkę biją starszego faceta... uliczni bohaterzy... Trafią na świra i się skończy... i będzie płacz.
tak własnie, bo przeciez za to, ze zaparkowal nieprawidłowo, wyciagneli go z samochodu i zaczeli bic... masz racje
jasne jest ze jak bija kumpla to idziesz pomagac, ale skad ty to mozesz wiedziec
Dałbym że było ale nie chce mi się szukac
Zajebiście dostał po świńskim ryju
Cytat:
jasne jest ze jak bija kumpla to idziesz pomagac, ale skad ty to mozesz wiedziec
stąd się biorą te nasze polskie solówki 3v1
@pkroliczek28 też mi sie tak zdaje
i tak najlepszy kolo z mafii co na koniec podchodz "uspokuj sia" i koniec filmiku
i tak najlepszy kolo z mafii co na koniec podchodz "uspokuj sia" i koniec filmiku
Lamusy pierdolone po kolei podchodzą.
Żałosne, przesadzają z tymi naklejkami. Skończy się jak przylepią niewłaściwej osobie i któryś dostanie kulkę - czekam na taki filmik
Żałosne, przesadzają z tymi naklejkami. Skończy się jak przylepią niewłaściwej osobie i któryś dostanie kulkę - czekam na taki filmik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów