se może machać do usranej śmierci... na motorze jak się jedzie to się już jedzie po aktu zgonu...
se może machać do usranej śmierci... na motorze jak się jedzie to się już jedzie po aktu zgonu...
Motopizda ot tak sobie wjechała?
Motor
1. silnik do przetwarzania energii elektrycznej w energię mechaniczną
On nie odroznia motoru od motocykla, za tepy jest.
aż dałem ci piwo za bycie typowym przykładem dziecka sadola skoro nie zauważasz że po pierwsze używam terminu motocykl i motor wymienie a po drugie mając do tego absolutne prawo...
A tu dziecko od razu zesrało sie w majtki z radości ale twoja niewiedza uderzyła w ciebie samego...
aż dałem ci piwo za bycie typowym przykładem dziecka sadola skoro nie zauważasz że po pierwsze używam terminu motocykl i motor wymienie a po drugie mając do tego absolutne prawo... A tu dziecko od razu zesrało sie w majtki z radości ale twoja niewiedza uderzyła w ciebie samego;
1. pot oczny - skutek zbyt długiego przesiadywania w Internecie
Mam cie wampirze, złapałeś się jak mała dziewczynka na cukierki od starszego pana
1. pot oczny - skutek zbyt długiego przesiadywania w Internecie
Mam cie wampirze, złapałeś się jak mała dziewczynka na cukierki od starszego pana
Baran
1. «samiec owcy»
2. «wyprawiona skóra tego zwierzęcia; też: futro z tych skór»
3. obraźl. «człowiek nieinteligentny»
Jeżeli nie rozumiesz znaczenia słowa "potocznie", to jednym z nich jesteś. Wybierz sobie
Baran
1. «samiec owcy»
Jeżeli nie rozumiesz znaczenia słowa "potocznie", to jednym z nich jesteś. Wybierz sobie
Hal nie używaj multikont żeby sie odgryźć
Baran
1. «samiec owcy»
Baran
1. «samiec owcy»
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów