📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przestańcie wypisywać głupoty i oczerniać tych niewinnych ludzi! Autokar miał awarię hamulców i ci biedni ludzie, z narażeniem własnego życia robili wszystko, żeby się nie stoczył z górki.
Autobus pełny ludzi i nie ma kto im wpierdolić..... płace za kurs a nie za kurwa jakiś piknik ...
no nic tylko robić program w aucie na strzały z wydechu i na wstecznym do nich napierdalać, ustawialiby sie ale w kolejce do laryngologa
Kierownik z Katowic ma nową robotę?
Powinien być spis powszechny osób takich , i karetka spalinowa nie powinna do nich jechać , ciekawe czy wtedy też będą za pseudoeko terrorem , lewacy wami się zostali już w Niemczech ,wyparło ich muslimowowie , bo się mnożą jak natura chciała , a białe zjeby nie mają dzieci mają vege mają uczulenia mają małe muzgi mają zjebane geny prowadzące do samounicestwienia
smc napisał/a:
Kierowca największy społeczniak.
Zamiast wyłączyć silnik i zapalić spokojnie papierosa to walczy o system bardziej niż te kurwy. Jak którąś rozjedzie dostanie 12 lat lub więcej, więc jest bardziej niedojebany od nich.
Dlatego trzeba zmienić prawo.
Domwol3108 napisał/a:
Kierownik z Katowic ma nową robotę?
Dostał 16 lat więc dłuższy czas nie popracuje
A wystarczy tylko pianka budowlana na włosy świrom i nie ma ryzyka że się za takiego śmiecia pójdzie siedzieć !!!!!!
niech idą lepiej rzucic się w płomienie palącego się elektryka.... ekodzbany
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów