Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i jak widać akcja "Stop P...anom na motorach" nie zawsze tych pojebów dotyczy bo tu widzę że jakiś pierdolnięty matoł uczył się wyprzedzać i chyba motocyklistę zabił Takich to tylko kurwa jak Hitler w piecu spalić
To nie zmienia faktu że kierowcy dwuśladów nie zwracają zbytnio uwagi na jednoślady.
To nie tak. Prawdę mówiąc to nie da się non stop patrzeć w lusterko wsteczne, motocykle mają nieporónywalnie większe przyspieszenia, dojżeć ich na drodze jest naprawdę ciężko jak zapieprzają po 200 km/h a takich idiotów jest masa. Nie raz zdarzyło mi się że coś mignęło tylko koło mnie, gdzie czas na reakcje? Większość wypadków sami prowokują. To nie lotnisko...
To nie tak. Prawdę mówiąc to nie da się non stop patrzeć w lusterko wsteczne, motocykle mają nieporónywalnie większe przyspieszenia, dojżeć ich na drodze jest naprawdę ciężko jak zapieprzają po 200 km/h a takich idiotów jest masa. Nie raz zdarzyło mi się że coś mignęło tylko koło mnie, gdzie czas na reakcje? Większość wypadków sami prowokują. To nie lotnisko...
a prawda jak zwykle biedna jest rzucana od lewej do prawej a jej tak dobrze posrodku
a prawda jak zwykle biedna jest rzucana od lewej do prawej a jej tak dobrze posrodku
I tu doskonale widać winę motocyklisty.
Właśnie tak idioci blisko podjeżdżają, żeby potem się wyłonić.
W ogóle nie myślą tacy żeby zachować odległość to potem mają.
I tu doskonale widać winę motocyklisty.
Właśnie tak idioci blisko podjeżdżają, żeby potem się wyłonić.
W ogóle nie myślą tacy żeby zachować odległość to potem mają.
Widać winę pojeba puszkarza... zapomniał po co ma lusterka. Do pieca takich!
Inna sprawa jest taka, że kierowca nie zasygnalizował manewru kierunkowskazem. Wina jest więc przede wszystkim po stronie puszkarza jednak motocyklista również nie był zbyt rozsądny.
Łukasz masz rację, ale każdy kierowca wie o "martwym punkcie" i powinien zerknąć przez ramie.
No chyba żartujesz...
Przez ramię tylko motocykliści powinni się oglądać, tu mówimy o tym czego mógł nie widzieć kierowca puszki. Nie wiem jak sobie wyobrażasz zerkanie przez ramie w samochodzie osobowym. Nie byłoby to ani rozsądne ani bezpieczne.
Nie wiem dlaczego, ale tak się przyjęło, że jak wypadek z motocyklistą to tylko i wyłącznie jego wina...A bywa różnie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów