📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
może ktoś to podsumować jakoś? Bo kurewsko koleś przynudza i nie chce mi się go 7 minut słuchać...
Podsumowując kolejny przykład jak jesteśmy jebani w dupska przez państwo i zachęta żeby spieprzać z tego chorego kraju.
Typ musiał mieć ciężko w szkole z takim nazwiskiem
Sprawa na pewno nie jest tak prosta jak przedstawia ten Pan. Prawdopodobnie kupił ten Pan działki za psie pieniądze, w cwany sposób i próbuje tam zrealizować inwestycje a Miasto Łódź pewnie tam chce ulicę budować lub park lub coś innego o celu publicznym. Takich spraw w Polsce jest tysiące bo prawo posiada tysiące nieścisłości. Najczęściej takie problemy mają ludzie którzy kupili działki w przetargach w latach 1999 - 2003 gdzie przekręty na tych przetargach przechodziły wszelkie pojęcie.
Nie zastrzegam sobie monopolu na rację, poddaję jedynie wątpliwość w sprawie z tytułu osobistych doświadczeń.
Nie zastrzegam sobie monopolu na rację, poddaję jedynie wątpliwość w sprawie z tytułu osobistych doświadczeń.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
@up Też posłuchałbym obu stron, ale 5 wyroków o czymś świadczy... no i to przecież Polska
STRESZCZENIE:
Koleś kupił dziłkę w Łodzi, chciał otrzymać pozwolenie na budowe i nie dostawał przez 7lat, bo prezydent i urzędnicy to fiuty. Robili mu jakieś dzikie akcje typu: "przez pana działkę płynie rzeka, ma 15 metrów, jest w dokumentach" - ale nie w rzeczywistości. Wydano 5 wyroków sądu, które nakazywały wydanie mu tego pozwolenia - urzędasy to zlały.
W ogóle ostatnio się nasłuchałem polityków PISu jak to są zajebiście douczeni i nie zgadzają się z wyrokiem sądu ws B. Sawickiej i sąd się myli pisiory mają rację, szczególnie ten agent tomek kurwa jego mać idiota jakich mało nie wiem kto go wybrał.
A teraz człowiek mówi, że jest 5 wyroków, które są w jego interesie wydane. Wspierają go, ale prezydent łodzi jest kutasem. Więc skąd pojazdy po prawie i sądach? Prezydent jest kutasiarzem i tyle.
Koleś kupił dziłkę w Łodzi, chciał otrzymać pozwolenie na budowe i nie dostawał przez 7lat, bo prezydent i urzędnicy to fiuty. Robili mu jakieś dzikie akcje typu: "przez pana działkę płynie rzeka, ma 15 metrów, jest w dokumentach" - ale nie w rzeczywistości. Wydano 5 wyroków sądu, które nakazywały wydanie mu tego pozwolenia - urzędasy to zlały.
W ogóle ostatnio się nasłuchałem polityków PISu jak to są zajebiście douczeni i nie zgadzają się z wyrokiem sądu ws B. Sawickiej i sąd się myli pisiory mają rację, szczególnie ten agent tomek kurwa jego mać idiota jakich mało nie wiem kto go wybrał.
A teraz człowiek mówi, że jest 5 wyroków, które są w jego interesie wydane. Wspierają go, ale prezydent łodzi jest kutasem. Więc skąd pojazdy po prawie i sądach? Prezydent jest kutasiarzem i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów