Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co jak co, ale na trawniku się najlepiej śpi nap🤬lonym. Na łóżku jest c🤬jowo bo za miękko, a na podłodze znowu za twardo. Taka prawda życiowa.
Ja słyszałem że niebieska część poznania wspiera tą akcje.
camperboy napisał/a:
A po c🤬j wypalać trawy ja się pytam?
ponoć kępy suchej, starej trawy źle wyglądają i temu się ją wypala, żeby młoda mogła się szybciej i lepiej prezentować.
poza tym pełno robaczków i innych żyjątek umiera w ogniu..
oj biedne robaczki

pisk64 napisał/a:
pal trawe, dobrze sie spi potem !
Taa, w popiele...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie