📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Twardziel, od razu wstał i to rozchodził XD
adderwlkp napisał/a:
Halman, kiedy śpisz?
Napisał gościu w niedzielę o 4:52.
Jak ja nienawidzę takich dalekowschodnich wariacji na temat "Białego misia", z brzmieniem perkusji jak z knajpy w czasach PRLu.
adderwlkp napisał/a:
Halman, kiedy śpisz?
Wcale a co to za różnica ? ;D Dobre z was ludzie tak sie martwicie o halmana
35i napisał/a:
Napisał gościu w niedzielę o 4:52.
Jak ja nienawidzę takich dalekowschodnich wariacji na temat "Białego misia", z brzmieniem perkusji jak z knajpy w czasach PRLu.
Rozwiń temat proszę z tymi knajpami i misiem mam za mało lat aby pamiętać te czasy
Zasysacz napisał/a:
Wcale a co to za różnica ? ;D Dobre z was ludzie tak sie martwicie o halmana
Rozwiń temat proszę z tymi knajpami i misiem mam za mało lat aby pamiętać te czasy
Polecam film "Wesele" Smarzowskiego. Kiedyś w knajpach, "do kotleta" przygrywały różnej maści zespoły. Akustyka lokalu z reguły była tak chujowa, że klient zamawiał co najmniej pół litra z rozpaczy.
Będzie z na jego pogromca Hamana.
Halmana dzisiaj po weselu. Jeśli ktoś go zatrudnił
Halman napisał/a:
spanie jest dla słabych...
Halmana dzisiaj po weselu. Jeśli ktoś go zatrudnił
a podstawcie sobie słowo adrenalina pod melodię nas nie dagonit, pasuje:)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów