18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Ekutemua 2013-09-24, 20:06 1
Idea spoczko, ale bardziej przydalby sie material na harda, jak trafiaja na kogos, kto nie bedzie sie z nimi pierdolil, tylko np. upierdoli im rece tasakiem, za ta ich swietna akcje ^^
Zgłoś
Kozojeb 2013-09-24, 20:52
A co się tak ekscytujecie? I tak pewnie zapierdzielacie tramwajem/autobusem :p
Zgłoś
asia1989_89 2013-09-24, 21:28
oni powinni miec 2 przypakowanych kolegow wtedy to by nikt ich za chabety nie zlapal
Zgłoś
Kichachi 2013-09-24, 22:35
Kiedyś jak walili naklejki tym co po chodnikach jeździli to było śmieszniej. Ale ten odcinek i tak jest świetny. Szczególnie jak łapią tego co chłopaczków wzywał xD
Zgłoś
czlowiekzbuszu 2013-09-24, 22:51 1
piwo za muze z max payne
Zgłoś
Bezem 2013-09-24, 23:21
A ja czekam aż dostaną wpierdol. W sumie pewnie niektórzy dostają, ale kończy się wykasowanym nagraniem przez stronę zwyciężającą.
Zgłoś
bania88 2013-09-24, 23:44 4
Jakbym tam mieszkal to bym zainwestowal w pomalowanie samochodu takim specyfikiem:
Zgłoś
Zielonek92 2013-09-25, 0:40
Wielkie piwo dla nich ! W Polsce też trzeba tak robić !
Zgłoś
HiSpect 2013-09-25, 6:09 1
Jeśli są tacy mądrzy to niech pokażą, gdzie mają zaparkować. Sam niejednokrotnie wracając z pracy w niedzielę (w godzinach nocnych bądź porannych) mam do wyboru zaparkować kilometr od domu bądź na zakazie, gdzie nikomu to nie wadzi i wybieram częściej drugą opcję. Najłatwiej jest przyklejać naklejki i prawić jakieś śmieszne kazania.
Zgłoś
d................6 2013-09-25, 10:34 5
A teraz słuchać mnie Mać Kurwa !!!... wystarczy spojrzeć na te pizdeczki z naklejkami... żadne z nich nie posiada prawdopodobnie nawet prawa jazdy. nie wiedzą co znaczy codzienne zmaganie się z szukaniem miejsca parkingowego gdy chcesz zaparkować powiedzmy tylko po to żeby kupić fajki w sklepie... a takie sytuacje tutaj widzimy. bo przecież Ci ludzie przychodzą po stosunkowo krótkim czasie, (kamerzysta ze zjebanymi koleżkami nie czekają na niego cały dzień żeby mu wjebać naklejkę... bo to pod publikę robione). Chuj ich powinno to obchodzić. może zamiast tego powinni wyjsc na ulice i zacząć nagłaśniać sprawę chociażby podziemnych parkingów? a moze nie koniecznie podziemnych ale piętrowych w specjalnych budynkach... to jest rozwiązanie. choc gdybym miał sie zatrzymac po głupie fajki to jebałoby mnie gdzie stanę... na miejscu dla inwalidy czy kurwa na terenie żłobka. chuj z tym, stojąc tam 3 minuty nie skrzywdze nikogo. a nawet jeśli to odpalam faje wsiadam spowrotem i jade mając to daleko w chuju. jak widać na jednym ujęciu dzieciak ma frajde że przechodzi po murku a nie chodnikiem. to jest kurwa FAJNE!! bo jak byłem mały to robiło sie wszystko żeby nie isc chodnikiem. dziwnie to brzmi ale za gnoja to był Fun. Wracając do tematu to jak by mi ktoś na moje maseratti bądź inną drogą furę na którą tyrałem w chuj, nalepił ktoś naklejkę wielkości głowy dziecka z wodogłowiem to bym kurwa na pewno sie nei zachował jak Ci ludzie na filmiku. tylko napierdalałbym po pyskach czy laska czy chłop. banda wyglądających na licealistów, którzy nie mają sie czym zająć i utrudniają ludziom życie które jest już dość spierdolone. a spinać się beda tylko Ci bez samochodów. bo sie pracowac nie chciało i chodnikiem trzeba isc. kurwa jak ide gdzies z buta i widze zastawiony chodnik to kurwa go poprostu omijam i mam w dupie. ide srać
Zgłoś
roma21 2013-09-25, 11:10
mógłby być u nas taki dużyyy karny ku...tas
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-09-25, 13:21
Czeszki, rosjanki i oczywiscie Polki... nic tylko ruchać
Zgłoś
rodzio 2013-09-25, 15:14
ja to bym jeszcze temu grubasowi je***ł

Raka maka fę
Zgłoś
SzaKaaL 2013-09-25, 18:57
Jeżdżę codziennie, po centrum i jakoś nie mam problemu z parkowaniem.. Ciężko dupę ruszyć i przejść 200 metrów? Nie ma miejsca w jednym miejscu to się jedzie gdzie indziej. Wkurwiają mnie takie piździelce którym się w dupach poprzewracało! Oddałbym tym ruskim 1% podatku na tę ich kampanię..
Zgłoś
d................6 2013-09-26, 0:31
SzaKaaL napisał/a:

SzaKaaL, chuj ci w dupe
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów