📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Idea spoczko, ale bardziej przydalby sie material na harda, jak trafiaja na kogos, kto nie bedzie sie z nimi pierdolil, tylko np. upierdoli im rece tasakiem, za ta ich swietna akcje ^^
A co się tak ekscytujecie? I tak pewnie zapierdzielacie tramwajem/autobusem :p
oni powinni miec 2 przypakowanych kolegow wtedy to by nikt ich za chabety nie zlapal
Kiedyś jak walili naklejki tym co po chodnikach jeździli to było śmieszniej. Ale ten odcinek i tak jest świetny. Szczególnie jak łapią tego co chłopaczków wzywał xD
piwo za muze z max payne
A ja czekam aż dostaną wpierdol. W sumie pewnie niektórzy dostają, ale kończy się wykasowanym nagraniem przez stronę zwyciężającą.
Jakbym tam mieszkal to bym zainwestowal w pomalowanie samochodu takim specyfikiem:
Wielkie piwo dla nich ! W Polsce też trzeba tak robić !
Jeśli są tacy mądrzy to niech pokażą, gdzie mają zaparkować. Sam niejednokrotnie wracając z pracy w niedzielę (w godzinach nocnych bądź porannych) mam do wyboru zaparkować kilometr od domu bądź na zakazie, gdzie nikomu to nie wadzi i wybieram częściej drugą opcję. Najłatwiej jest przyklejać naklejki i prawić jakieś śmieszne kazania.
A teraz słuchać mnie Mać Kurwa !!!... wystarczy spojrzeć na te pizdeczki z naklejkami... żadne z nich nie posiada prawdopodobnie nawet prawa jazdy. nie wiedzą co znaczy codzienne zmaganie się z szukaniem miejsca parkingowego gdy chcesz zaparkować powiedzmy tylko po to żeby kupić fajki w sklepie... a takie sytuacje tutaj widzimy. bo przecież Ci ludzie przychodzą po stosunkowo krótkim czasie, (kamerzysta ze zjebanymi koleżkami nie czekają na niego cały dzień żeby mu wjebać naklejkę... bo to pod publikę robione). Chuj ich powinno to obchodzić. może zamiast tego powinni wyjsc na ulice i zacząć nagłaśniać sprawę chociażby podziemnych parkingów? a moze nie koniecznie podziemnych ale piętrowych w specjalnych budynkach... to jest rozwiązanie. choc gdybym miał sie zatrzymac po głupie fajki to jebałoby mnie gdzie stanę... na miejscu dla inwalidy czy kurwa na terenie żłobka. chuj z tym, stojąc tam 3 minuty nie skrzywdze nikogo. a nawet jeśli to odpalam faje wsiadam spowrotem i jade mając to daleko w chuju. jak widać na jednym ujęciu dzieciak ma frajde że przechodzi po murku a nie chodnikiem. to jest kurwa FAJNE!! bo jak byłem mały to robiło sie wszystko żeby nie isc chodnikiem. dziwnie to brzmi ale za gnoja to był Fun. Wracając do tematu to jak by mi ktoś na moje maseratti bądź inną drogą furę na którą tyrałem w chuj, nalepił ktoś naklejkę wielkości głowy dziecka z wodogłowiem to bym kurwa na pewno sie nei zachował jak Ci ludzie na filmiku. tylko napierdalałbym po pyskach czy laska czy chłop. banda wyglądających na licealistów, którzy nie mają sie czym zająć i utrudniają ludziom życie które jest już dość spierdolone. a spinać się beda tylko Ci bez samochodów. bo sie pracowac nie chciało i chodnikiem trzeba isc. kurwa jak ide gdzies z buta i widze zastawiony chodnik to kurwa go poprostu omijam i mam w dupie. ide srać
Czeszki, rosjanki i oczywiscie Polki... nic tylko ruchać
Jeżdżę codziennie, po centrum i jakoś nie mam problemu z parkowaniem.. Ciężko dupę ruszyć i przejść 200 metrów? Nie ma miejsca w jednym miejscu to się jedzie gdzie indziej. Wkurwiają mnie takie piździelce którym się w dupach poprzewracało! Oddałbym tym ruskim 1% podatku na tę ich kampanię..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów