📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
happy end lepszy niż w kopciuszku
Końcówka dobra ale rozjebała mnie ta dzida z telewizji. Dziołszka pięknie ją pocisnęła, piwko leci
Jedzcie sobie do wroclawia... czy trzebnicy. tam sie na ulicy parkuje, ze z 2kierunkowej robi sie 1no.
I to powinni puszczać w telewizji.
W Anglii to jest dopiero problem z parkowaniem. Angol zostawi samochód na drodze i idzie w piżdziec a ty się martw żeby co najmniej komuś lusterka nie urawać
rypał by te rosjanki
bardzo dobrze, jebać kurwa wazniaków
Dlaczego ci kierowcy jeszcze nie dostają w pierdol?
Na takie akcje trzeba z karkiem iść, gaz pieprzowy, bomba bomba...
Gdzie jest kurwa Tasak?
Na takie akcje trzeba z karkiem iść, gaz pieprzowy, bomba bomba...
Gdzie jest kurwa Tasak?
Bardziej od chujowo społecznie zachowania wkuriają mnie społeczniacy pouczający innych
za zastawianie tego chodnika powinna byc prostaq kara, mozliwosc rysowania przebijania, napierdalania czymkolwiek w kazdy zaparkowany samochod. oczywiscie nie powinno tego obejmowac ubezpieczenie. im ktos bogatszy tym wieksza kurwa w nim siedzi
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów