18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Harry Pojeb 2012-07-14, 8:00
zazdrosne gówniarze i tyle
Zgłoś
tigerqaz 2012-07-14, 8:15
chujowe naklejki i w przenośni i dosłownie ...coś łatwo je zerwać

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
gin 2012-07-14, 8:39
jacekmatys napisał/a:

już mi się przeżarło te STOPCHAM skończcie z tym bo się robi chore....Rosja się kurwa nie zmieni!!!!

Nie musisz tego oglądać jak nie chcesz:) Mi się to nigdy nie znudzi:)
Zgłoś
Schabik 2012-07-14, 9:04
w stopchamie 46 pokazali, że zaraz obok były miejsca, a ludzie parkowali na przystanku autobusowym
Zgłoś
Mrmaniek 2012-07-14, 9:24
Chujowe mają te naklejki łatwo sie je odkleja . Kumpel dostał kanego kutasa za chujowe parkowanie to jest cholerswtwo
Zgłoś
vonYanek 2012-07-14, 9:51 5
Sam jestem kierowcą od 4 lat. Bardzo dużo jeżdżę po mieście i wkurwiają mnie takie cwaniaczki co parkują gdzie chcą. Nie ważne czy przejście dla pieszych, jakiś trawnik, wyjazd z bramy. Zdarzają się też kretyni, którzy zostawiają auta tak, że blokują nawet torowisko dla tramwajów. Jako czynny kierowca całkowicie POPIERAM takie akcje, masz auto, musisz odpowiedzialnie z niego korzystać i myśleć gdzie go zostawiasz. Jak zostawiasz w chujowym miejscu to powinieneś mieć świadomość że karny kutach znajdzie się na twojej szybie. Jebać samochodowych cwaniaków!

si vis pacem para bellum
Zgłoś
p................7 2012-07-14, 10:29
Fajne akcje, ale bez złudzeń - swoim zachowaniem oni promują chamstwo a nie je zwalczają.
Zgłoś
Szersziii 2012-07-14, 10:45
zna ktoś tą nutkę od 2:31 ???
Zgłoś
zordon71 2012-07-14, 11:34 1
Hot action cop - Going Down On It
Zgłoś
aras290891 2012-07-14, 11:35
jak sie nazywa nuta w ostatnich sekundach tego filmiku ?
Zgłoś
s................n 2012-07-14, 12:49
Mam nadzieję, że w końcu trafią na rekietiera i któryś z gnojków skończy z przestrzelonym kolankiem.
Zgłoś
Stranuh 2012-07-14, 13:09
bishfinger napisał/a:

tak jest jak się gównarzerii nudzi, idioci nigdy nie dorobią się auta więc sie nie dowiedzą co to znaczy krązyć godzinę żeby znaleźć wolne miejsce

To przyjedź sobie autobusem...
Zgłoś
pekka satan 2012-07-14, 13:14
Akcja miała by sens, ale trzeba by zainwestować w naklejki holograficzne, gdzie po zerwaniu ukazywałby się napis "je**ł mnie pies" lub coś w tym stylu. Usunąć się da, ale by się ku*as zastanowił chociaż. No i oczywiście chodzi o auta zaparkowane bez kierowców... A ten lejący na koło... no Rosja Jurij Gagarin przed swoim pierwszym lotem w kosmos też się odlał na koło samochodu wiozącego go do Wostoka
Zgłoś
Apollon 2012-07-14, 13:20
pierdolenie i nic więcej, kolejna szczytna akcja, znudzonych gimbusów...
Od karania kierowców jest policja i inne służby, gównarzeria dawno po ryju nie dostała i tyle...
Czekam tylko na filmik, ja cale to stado jebanych gimbusów, dostanie taki wpierdol, że odechce im się raz na zawsze zabawy w Policjantów!
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-07-15, 10:57
bishfinger napisał/a:

tak jest jak się gównarzerii nudzi, idioci nigdy nie dorobią się auta więc sie nie dowiedzą co to znaczy krązyć godzinę żeby znaleźć wolne miejsce

proponuję poczytać trochę o Moskwie ,albo jakimkolwiek większym mieście w Rosji i o obyczajach "bogatych" kierowców ,też by się wkurwił.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów