📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Się śmiejecie, a tu kolega koledze masuje haluksy. A że nagi i na ulicy...jacy wy mało postępowi. Ciepło jest pewnie. Król też bywał nagi. Wprawdzie nie wiem jaki król, ale tak się mówi.
Voltaire
Kierowca dobry chłop. troskliwy. Wodę im podrzucił, żeby się nie odwodnili słodziaki w tym słoneczku. A chłopak uczciwy, zamiast kraść, zarabia jak umie ulicznym pedicurem....Nie trzeba mieć od razu chorych podejrzeń, chociaż no nie wiem...
Wyruchać na ulicy, nago, narko-menelicę w stopę, w biały dzień przy ludziach. No kurwa totalny zjeb życiowy
Riki tiki narkotyki. To jest prawidłowa odpowiedź.
broodas nigga
O chooj menel najeeebany a cpun sobie jego stopa konia wali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów