Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@edge
rozumiem ze jak nie ma tekstow o rozpierdalaniu mlotkiem ryja, szatanach i demonach to zespol ssie pale i jest dla dzieci. Uwielbiam takich cwaniaków co plują na klasyke gatunku. Z reszta jak mozna byc takim Mackiem z Klanu zeby ni skumac, ze to nie chodzi o ciezka muzyke. Widać TrV Skandydnawski Progresywny Black Metal mózg ci wyżarł do reszty.
Ryśku młocie naprawdę nie skumałem że tu mowa o chemii, czyżby niuanse ironii nie zostały jeszcze przez ciebie zgłębione?
@Edge Jesli thrash metalowa Metallica,jest dla Ciebie zespolem kindermetalowym, to Ci kurwa wspolczuje. Przesluchaj sobie jej 3 pierwsze albumy,a potem sie wypowiadaj. Bo widze,ze bazujesz tylko na piosence nothing else matters,przy której wyrywasz pedałów do tańca ;]
Jak ocierałem się chujem o twoje poślady na dyskotece to jakoś nie protestowałeś dziubasku ;*
Możecie się zgadzać lub nie ale dla mnie Meta to gówno i gównem pozostanie, nie dlatego że nie ma tu nic o młotkowaniu czy wpierdalaniu płodów. Kindermetal kinderem pozostanie, tak więc aVe \m/ i zdobądzmy świat na tęczowych jednorożcach!
Śmieszne że dali kindermetalowe zespoły do obrazka z metalami ciężkimi...Ciężki to jest kurwa ołów którym napierdalano do żydów, a nie jakaś Meta od siedmiu boleści.
A dla mnie śmieszni są ludzie, którzy zajmują się ocenianiem który to zespol metalowy jest bardziej "kinderowy", a który mniej. Wkurwiają mnie takie zakute łby siedzące w jednym gatunku muzyki (znając Ciebie pewnie tylko black metal i pobliskie) gardzące każdym innym gatunkiem metalowym. Radzę, miej wyjebane na całą resztę, czego slucha, a sluchaj sam tego co Ci sie podoba, bez zbednego pierdolenia co jest kindermetalowe, a co nie. Masz jakies kompleksy to zachowaj je dla siebie.
P.S. Sepultura zespołem "kindermetalowym"?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów