📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skurwiel w środku ma podrobioną koszulkę od żółtych
To z jakiegoś Top Secret / Secret Service sprzed nastu lat pochodzi jak mnie pamięć nie myli.
ten Acid Drinkers za huja mi nie pasuję do tego zespołu, bardziej już widze tam napis: Motorhead
@Lashlo
Faktycznie coś takiego kiedyś się reklamowało wszędzie, ale jak widać to było zwykłe gówno skoro prawie nikt już tego nie pamięta
Faktycznie coś takiego kiedyś się reklamowało wszędzie, ale jak widać to było zwykłe gówno skoro prawie nikt już tego nie pamięta
Bartz napisał/a:
Śmieszne jak skurwysyn.
Śmieszne że dali kindermetalowe zespoły do obrazka z metalami ciężkimi...Ciężki to jest kurwa ołów którym napierdalano do żydów, a nie jakaś Meta od siedmiu boleści.
@edge
rozumiem ze jak nie ma tekstow o rozpierdalaniu mlotkiem ryja, szatanach i demonach to zespol ssie pale i jest dla dzieci. Uwielbiam takich cwaniaków co plują na klasyke gatunku. Z reszta jak mozna byc takim Mackiem z Klanu zeby ni skumac, ze to nie chodzi o ciezka muzyke. Widać TrV Skandydnawski Progresywny Black Metal mózg ci wyżarł do reszty.
rozumiem ze jak nie ma tekstow o rozpierdalaniu mlotkiem ryja, szatanach i demonach to zespol ssie pale i jest dla dzieci. Uwielbiam takich cwaniaków co plują na klasyke gatunku. Z reszta jak mozna byc takim Mackiem z Klanu zeby ni skumac, ze to nie chodzi o ciezka muzyke. Widać TrV Skandydnawski Progresywny Black Metal mózg ci wyżarł do reszty.
Wbrew pozorom o stopy metali niełatwo - większość bandów robi sobie foty, na których są mroczni od pasa w górę
@Edge Jesli thrash metalowa Metallica,jest dla Ciebie zespolem kindermetalowym, to Ci kurwa wspolczuje. Przesluchaj sobie jej 3 pierwsze albumy,a potem sie wypowiadaj. Bo widze,ze bazujesz tylko na piosence nothing else matters,przy której wyrywasz pedałów do tańca ;]
Skoro juz na chemii jesteśmy to dajcie jądra metali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów