E tam, kiedyś tu był śmieszne trupki wrzucane, a teraz na siłę dzieci chcą być sadystyczne i wrzucają denne dowcipy o człowieku, do którego mają wąty bo im telewizja tak pokazała. Mi tam Kaczor pasuje bardziej od Tuska, nie przepadam za PiS bo mają socjalistyczne zapędy gospodarcze (centralizacja), ale ogólnie lepsi od PO, no i Lechu nam Katyń wywalczył, a Gruzji niepodległość uratował. A wielcy politolodzy pokroju Majewskiego nie mając do czego się przyczepić czepiają się, że Kaczory małe (chociaż są podobnego wzrostu co Putin i Kwachu), a że kanapki wziął Lechu na pokład, a że nie zna nazwiska bramkarza reprezentacji. No tak, właśnie te czynniki decydują o wyborze prezydenta.
Szkoda, że polskie elity zginęły w Katyniu, Powstaniu Warszawskim i za komuny wczesnej, a teraz w ich miejsce mamy tzw. "wykształciuchów" (nie wiem kto tak ich nazwał, ale tu miał rację).
Także mam nadzieje, że Sadistic nie zmieni się w portal dla dzieci bawiących sięw wielką politykę, tylko będzie jak parę miesięcy temu, czyli zabawne zwłoki, śmieszne śmierci i piękne złamania