📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby się ten krokodyl tak przestraszył, to gościu do końca życia podcierał by dupę łokciem
Budrys2000 napisał/a:
Głupszym pomysłem od wkładania aligatorowi ręki do paszczy jest tylko małżeństwo
😊
I tu się mordo zgodzę a jeszcze głupszym jest drugie małżeństwo po rozwodzie
czy tylko ja mam wrazenie, ze ten cały "upadek" i teatralne jebnięcie drągiem o podłoże, to element tego przedstawienia?
siewie napisał/a:
I tu się mordo zgodzę a jeszcze głupszym jest drugie małżeństwo po rozwodzie
Trzecia żona to przekleństwo. Ona wie, że przegrałem życie i pozostaje tylko samobójstwo.
smc napisał/a:
Trzecia żona to przekleństwo. Ona wie, że przegrałem życie i pozostaje tylko samobójstwo.
A jeszcze jak sąsiadka to teściowa....
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
A jeszcze jak sąsiadka to teściowa....
To wtedy wchodzi w grę zabójstwo.
A drugie to co b.h.p. Nie uznaje ja biorę w korowie a druga spierdalaj bo się spalisz
Było w wielu wersjach lata temu:
sadistic.pl/krokodyl-vt453779.htm
sadistic.pl/skoncentrowany-vt341279.htm
sadistic.pl/po-pokazie-pierzesz-mi-majtki-vt373869.htm
sadistic.pl/krokodyl-vt453779.htm
sadistic.pl/skoncentrowany-vt341279.htm
sadistic.pl/po-pokazie-pierzesz-mi-majtki-vt373869.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów