📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Typ ma przejebane
I to jest kurwa czarny humor a nie jakieś ciapate i inne pierdy z kozami
0:08 - obczajcie jego biceps. Powinien sobie wykształcić odruch, że zamiast krzyczeć, wypierdala sztukę w pysk "straszącemu" - zaraz by się dowcipnisiom odechciało
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jak z zespołem Tourette'a!
Jak ja bym go straszył, to by się facet posrał.
Mam chorą tendencję do straszenia chyba w najgorszy możliwy sposób - zachodzę ofiarę i jak najdłużej pozostaję tuz obok niej. Im dłużej tym lepiej. Zbliżam się na maksymalnie bliską odległość, głowę trzymam jak najbliżej głowy ofiary, ciało również, ale tuż tuż poza zasięgiem wzroku. Jeśli ofiara zbyt długo nie zdaje sobie sprawy z mojej obecności, a czasem mijają nawet całe minuty, to w końcu daję sygnały w postaci delikatnego oddechu na kark albo włosy. Jest to kurewsko niepokojące. Ja natomiast wpatruję się dokładnie w takie miejsce, że jeśli się odwróci to zobaczy moją twarz dosłownie nos przy nosie.
Wyobraź sobie - myjesz sobie zęby i ryj, co chwila spoglądasz w lusterko - pusto. Schylasz głowę, żeby wypłukać ryj, umyć twarz czy coś, prostujesz się, otwierasz oczy i juz widzisz mnie dosłownie centymetr od siebie.
Dajcie namiar na gościa, chce z nim pracować, dopiero zobaczycie "scary movie"
Mam chorą tendencję do straszenia chyba w najgorszy możliwy sposób - zachodzę ofiarę i jak najdłużej pozostaję tuz obok niej. Im dłużej tym lepiej. Zbliżam się na maksymalnie bliską odległość, głowę trzymam jak najbliżej głowy ofiary, ciało również, ale tuż tuż poza zasięgiem wzroku. Jeśli ofiara zbyt długo nie zdaje sobie sprawy z mojej obecności, a czasem mijają nawet całe minuty, to w końcu daję sygnały w postaci delikatnego oddechu na kark albo włosy. Jest to kurewsko niepokojące. Ja natomiast wpatruję się dokładnie w takie miejsce, że jeśli się odwróci to zobaczy moją twarz dosłownie nos przy nosie.
Wyobraź sobie - myjesz sobie zęby i ryj, co chwila spoglądasz w lusterko - pusto. Schylasz głowę, żeby wypłukać ryj, umyć twarz czy coś, prostujesz się, otwierasz oczy i juz widzisz mnie dosłownie centymetr od siebie.
Dajcie namiar na gościa, chce z nim pracować, dopiero zobaczycie "scary movie"
jebnie na zawał któregoś dnia przez taki stres
sadistic.pl/bojazliwy-stevie-vt52912.htm?highlight=boja%C5%BAliwy
Gość jakiś pojebany, strach się do niego odezwać
Mówcie co chcecie, ale ja czekałem aż upierdoli sobie palca na jakiejś maszynie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów