"Strafe" to FPS nawiązujący do klasyków gatunku z drugiej połowy lat dziewięćdziesiątych. Ekipa wystartowała ostatnio ze zbiórką na Kickstarterze i przygotowała taki oto trailer.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mam to w dupie.czekam na GTA V. zagram raz upalony raz popity żeby odpierdolić wszystkie akcje.gta to jedna z gier gdzie rzeczywiście można wczuć się w świat wirtualny.owszem są inne wyjątkowe tytuły ale zamiast się kłócić dajcie tytuł i dlaczego powinien każdy z nas zagrać. Gracze=bracia w singlu. w multi już niekoniecznie.pozdro
Fajna reklama Coca-Coli.
RevolutionGFX napisał/a:
@jbone
Nie zesraj sie tym GRA
nie rozumiem?
A) nie grałeś bo nie masz komputera a posty wysyłasz z dennego laptopa?
B)skończyłeś historię GTA na dwójce która chodziła przy minimalnych już na karcie graficznej wbudowanej na płycie głównej?
C)nie grałeś nigdy w GTA bo rodzice Ci nie pozwolili?
D)mieszkasz na wsi i nie miałeś skąd pożyczyć 126 dyskietek 1'44 żeby przegrać(zripowaną wersję bez filmików)?
E)jesteś żydem i czujesz się urażony:/
F)Tnie ci youtube więc mścisz się bo wiesz że V nawet nie pokaże Ci ekranu z twórcami.
G)Używasz internet explorer 1.6 który nie jest kompatybilny z Rockstar Games Social Club
H)Gry nie możesz kupić bo nie ma u Ciebie ani sklepu Empik a o steam'ie śnisz po nocach
I- I twój komp odpali co najwyżej ponga. przy podkręceniu:grę we flashu na stronce www.
J- jak podaj namiary.popracujesz trochę dla mnie to poczujesz się jak w gta. mam fajne zlecenia dla Ciebie:"przynieś wykurwisty browar", "obciagnij mojemu osiołkowi" "klynkej do bata" "zabij klina wujka dżima" .
Oj tam gry komputerowe, mamuska jest niezla!
@jbone
nerdzie jebany, niektorzy juz dawno zakonczyli przygode z grami, bo najzwyczajniej w swiecie przestalo ich to jarac. wole spotkac sie z dziewczyna, napic z kolegami, czy pograc w gale niz napierdalac przy komputerze przez cala dobe.
nerdzie jebany, niektorzy juz dawno zakonczyli przygode z grami, bo najzwyczajniej w swiecie przestalo ich to jarac. wole spotkac sie z dziewczyna, napic z kolegami, czy pograc w gale niz napierdalac przy komputerze przez cala dobe.
jbone napisał/a:
To skończ pierdolić i wracaj już do tego grania, nerdzie.mam to w dupie.czekam na GTA V. zagram raz upalony raz popity żeby odpierdolić wszystkie akcje.gta to jedna z gier gdzie rzeczywiście można wczuć się w świat wirtualny.owszem są inne wyjątkowe tytuły ale zamiast się kłócić dajcie tytuł i dlaczego powinien każdy z nas zagrać. Gracze=bracia w singlu. w multi już niekoniecznie.pozdro
salvater napisał/a:
@jbone
No to kurwa rzeczywiście, zagiąłeś kolesia... nachlać się z funflami, a potem opierdalać im gałę. Ja... ale masz zajebiste życie i aktywności... nie.
@q800
hahahahaha, no taaa, zapomnailem, ze przeciez wiekszosc uzytkownikow tego forum nie spotyka sie ze znajomymi, a sport (gała- pilka nozna) to kurwa cos czego nigdy nie doswiadczyli. zapomnialem takze, ze wiekszosc jeszcze nie zaruchala, wiec gale opierdolic to mozesz mi co najwyzej
hahahahaha, no taaa, zapomnailem, ze przeciez wiekszosc uzytkownikow tego forum nie spotyka sie ze znajomymi, a sport (gała- pilka nozna) to kurwa cos czego nigdy nie doswiadczyli. zapomnialem takze, ze wiekszosc jeszcze nie zaruchala, wiec gale opierdolic to mozesz mi co najwyzej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów