I po co tak sumiennie to układała ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
I po co tak sumiennie to układała ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W sam raz trafił do działu warzywa w tym straganie
jakim zjebem trzeba by trąbić zamiast hamować ... szczególnie jak jedziesz na moto i to ty kurwa masz ogromną szanse wyjebać na drugi świat a nie osoba z osobówki ... miałem w życiu ze 3 sytuacje gdzie ledwo co wyratowałem - wtedy działa podświadomość i odruchy - jak dobrze że w pierwszym aucie w zyciu miałem rozjebany przez 3 lata klakson
Idzie do ulubionych za te dzwięki zachwytu nad pięknem swojej sztuczki akrobatycznej
Nie dam piwa. Się kobity narobiły żeby ustawić to wszystko aby i zarabiać na życie zamiast świecić dupskami i ... na insta i innych kamerkach a tu jakiś pizdeusz na dwóch kółkach rozjebał im wszystko.
...
...
i pewno będą jednak musiały
...
...
Piwko za nieucięty materiał i przede wszystkim za te jęki.
Fx12 napisał/a:
Zgodzę się w pełni z częścią o uczciwie pracujących ludziach; motopizdeusz powinien zapłacić im odszkodowanie zarówno za towar, stracony czas, jak i utracone zyski.Nie dam piwa. Się kobity narobiły żeby ustawić to wszystko aby i zarabiać na życie zamiast świecić dupskami i ... na insta i innych kamerkach a tu jakiś pizdeusz na dwóch kółkach rozjebał im wszystko.
...
...
Ale czemu z tego powodu miałbyś piwa za temat nie dać? W ten sposób oznaczamy posty które warto obejrzeć (jęki połamańca są słodkie ), nie zaś te na których coś "dobrego" się stało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów