18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Strajk Kobiet
genesisnemesis • 2020-10-28, 23:31
Dwie feministki biorą udział w strajku kobiet. Atmosfera jest dosyć gorąca. Udziela się to jednej z nich i zaczyna ona wykrzykiwać:
- Menstruacja! Menstruacja!
Druga na to:
- Ty! Chyba ci się coś pomyliło. To się nazywa rewolucja!
- Ach, jeden chuj! Ważne, żeby krew się polała.
Zgłoś
hdposter 2020-10-28, 23:35 2
Żart tak ostry, że można nim sobie żyły podciąć.
Zgłoś
Pralpunkt 2020-10-28, 23:35 6
Suche jak pięty Cejrowskiego
Zgłoś
AlbertRammstein 2020-10-29, 2:29 11
"Ważne, żeby krew się polała." to zdanie akurat bardziej pasuje do Kaczyńskiego
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-10-29, 3:36 6
Zgłoś
Recydywista 2020-10-29, 6:56 1
"jingiel z familiady"
Zgłoś
spiritquake 2020-10-29, 7:32
hdposter napisał/a:

Żart tak ostry, że można nim sobie żyły podciąć.

Twoj nie lepszy
Zgłoś
pro_avenger 2020-10-29, 8:00 1
Nie rozumiem, jak to krew.
Zgłoś
pazuzu 2020-10-29, 9:13 8
Bosz.. Jakie suche

Zgłoś
A................r 2020-10-29, 9:56 5
pazuzu napisał/a:

Bosz.. Jakie suche

To sięnazywa ironia...
Sucha to jest picza twojej baby jak sie zbliża pora spania
Zgłoś
pazuzu 2020-10-29, 10:00 4
Andżej_Rozpur napisał/a:

To sięnazywa ironia...
Sucha to jest picza twojej baby jak sie zbliża pora spania

serio ? masz przerwę miedzy lekcjami ? lekcje odrobione ? masz teksty jak zbuntowany 13 latek
Zgłoś
A................r 2020-10-29, 10:29 2
pazuzu napisał/a:

serio ? masz przerwę miedzy lekcjami ? lekcje odrobione ? masz teksty jak zbuntowany 13 latek

Przerwa to jest w nosie zeby nie kusiła psia parówo.
Natomiast uwierz bądź zaufaj, szkoły można skończyć, wystarczy mieć trochę większe IQ niż małpa w zoo, może też kiedyś ci sie uda...
Zgłoś
alahu1 2020-10-29, 14:54 2
Odnosząc się do kometarzy w podobnych tematach mam wrażenie, że większośc napinaczy i przeciwników strajków myśli, że problem ich nie dotyczy. No chyba, że nie ruchacie to nie dziwię się
Zgłoś
pazuzu 2020-10-29, 17:48 2
Andżej_Rozpur napisał/a:

Przerwa to jest w nosie zeby nie kusiła psia parówo.
Natomiast uwierz bądź zaufaj, szkoły można skończyć, wystarczy mieć trochę większe IQ niż małpa w zoo, może też kiedyś ci sie uda...

Jesteś naprawdę żałosny, myślisz że jak poprzeklinasz i kogoś obrazisz to jesteś wtedy taki fajny ?
Już wiem o co są te protesty, żeby takie prostaki jak Ty nigdy się nie urodziły bo nie masz żadnej wartości dodatniej dla społeczeństwa
Ps. juz sie nie kompromituj i nic nie odpisuj
Zgłoś
A................r 2020-10-29, 18:01
pazuzu napisał/a:

Jesteś naprawdę żałosny, myślisz że jak poprzeklinasz i kogoś obrazisz to jesteś wtedy taki fajny ?
Już wiem o co są te protesty, żeby takie prostaki jak Ty nigdy się nie urodziły bo nie masz żadnej wartości dodatniej dla społeczeństwa
Ps. juz sie nie kompromituj i nic nie odpisuj

Ojej ojej ależ cięta riposta... ja przynajmniej za riposte dostałem 4 piwka, ty co najwyzej kutasa w dupe od swojego chłopaka.
Rozumiem, że bycie pożytecznym idiotą nadaje Tobie wartość.
Ja mam w dupie te protesty i takich ciemniaków twojego pokroju, którzy myślą, że kucharki wychodząc na ulice coś zmienią - chuja zmienią i tyle z waszych protestów.
Za 4 lata nie patrzcie na 500 plus, może coś sie zmieni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów