Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem czy zauważyliście że w tej "wojnie" nikt nie ma racji.... Żadne argumenty nie są na tyle silne aby kogoś (trzeźwo myślącego) przekonać.
Dajecie sobą grać jak pionki na ich szachownicy.
A Jarki, Mateusze, Schetyny i inne Tuski siedzą i ręce zacierają że znów się udało Polaków podzielić....
A skąd Ty młotku możesz wiedzieć co myślą "trzeźwo myślący"? Kogo zapytałeś?
Lol po kiego wała wrzucasz tu swoje zdjęcia rodzinne
Twoja matka mnie o to poprosiła, jest ciekawa czy ją na tym zdjęciu rozpoznasz?
ja wiem ze jest sobota i ze nie macie nawet e-lekcji ale nie musisz sie uczyc na przyrode albo jakiegos wiersza na pamiec?
ilosc pisoprzyglupow tutaj ostatnio jest zatrwazajaca...
On w kajecie do religii szlaczków nie zrobil,będzie kara od proboszcza,użyje srogiego karciciela.
swoją drogą miód na moje uszy jak słyszę krzyki tych julek, bo im w cipki zaglądają XD
Twoja matka mnie o to poprosiła, jest ciekawa czy ją na tym zdjęciu rozpoznasz?
Wystarczy, że twoją familę do 5 pokolenia wstecz rozpoznałem. Same klauny
Oświecę was. Narodowcy wpadli pałować protestujących, ale jeszcze szybciej wypadli z obitymi ryjami . Polecam ujacie z innej kamery, szczególnie stopklatki 00:18 i 00:36 na obite ryje prawicowców
Zemsty nadejdzie czas
I zapłacicie za mazanie ulic, pomników, i kościołów.
Na ZOMO nie można liczyć bo jak patola bije ludzi to policja się odwraca bo swoich nie mogą zatrzymywać.
Jedyne rozwiązanie to chyba tylko brać przedmioty użytku codziennego i używać ich jako broni. Długie klucze do zamków, sygnety na palce, jakieś kurwa korkociągi czy coś. Jak ci podejdzie Sebek wyklęty i zacznie kręcić dym to włożyć coś takiego w garść i mu wyjebać w ryj. Ze świńskiej mordy strzępy zostaną nie ma co szyć. Przy przeszukaniu policja może pocałować petenta w kant chuja jak księdza w rękę.
Przejebana sytuacja bo jak protestujący wezmą ze sobą coś do obrony i zatrzyma ich ZOMO z PiS to mają zarzuty za terroryzm.
Na ZOMO nie można liczyć bo jak patola bije ludzi to policja się odwraca bo swoich nie mogą zatrzymywać.
Jedyne rozwiązanie to chyba tylko brać przedmioty użytku codziennego i używać ich jako broni. Długie klucze do zamków, sygnety na palce, jakieś kurwa korkociągi czy coś. Jak ci podejdzie Sebek wyklęty i zacznie kręcić dym to włożyć coś takiego w garść i mu wyjebać w ryj. Ze świńskiej mordy strzępy zostaną nie ma co szyć. Przy przeszukaniu policja może pocałować petenta w kant chuja jak księdza w rękę.
Ja pierdole mamy nawet kujona że szkolenia które czaskoski finansował.
Wystarczy, że twoją familę do 5 pokolenia wstecz rozpoznałem. Same klauny
Podpowiem, że któryś z nich jest też twoim ojcem, tylko twoja stara do tej pory nie wie którego pozwać za przypadkowe spłodzenie idioty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów