Muzykę nie ja podkładałem.
Jak się nie nadaje to ususzyć
Akcja pt. "Wspieramy Sadola":jeśli komentarz; " a co to za gówno?" nie wnosi nic do tematu (ale może wnieść) to proszę osobę usuwającą komentarze (nie bójmy się tego słowa; cenzurującą) o podanie komentarz wnoszący coś do tematu... z chęcią się zapoznam z jedynie słusznym komentarzem i z góry zaznaczam ze mój komentarz nie łamie żadnego punktu regulaminu by móc go znów usuwać z powodu "bo tak".
Nie popłacz się...Ja pawnuczę...Dziecku klocki zabrali!
jeśli komentarz; " a co to za gówno?" nie wnosi nic do tematu (ale może wnieść) to proszę osobę usuwającą komentarze (nie bójmy się tego słowa; cenzurującą) o podanie komentarza wnoszący coś do tematu... z chęcią się zapoznam z jedynie słusznym komentarzem i z góry zaznaczam ze mój komentarz nie łamie żadnego punktu regulaminu by móc go znów usuwać z powodu "bo tak".
Swoimi działaniami sam stawiasz się w roli cenzurującego (chcesz arbitralnie decydować co się nadaje, a co nie - pomijam kwestię słuszności), także tym razem może nie łamiesz regulaminu, ale wychodzisz na hipokrytę
Sedno w tym ze jeszcze kilka lat temu filmiki o kotkach były tępione przez moderatorów więc komentarz powinien być po ich myśli, jak widzę już nie. Dlatego ironicznie oczekuję wskazówek... (podejrzewam ze się nie doczekam bo to ich, moderacji stare ironiczne zagranie -nie daj sie uwikłać w dyskusję którą przejebiesz a po za tym jak milczysz sprawiasz wrażenie mędrca, hehehehe.... )
póki co spróbuję się wpisać w nową linię sadola; Niech żyją sweet kitty...
Sedno w tym ze jeszcze kilka lat temu filmiki o kotkach były tępione przez moderatorów...
Ktoś ci głupot naopowiadał, a ty chodzisz i powtarzasz.
"krótka lekcja historii" to nie komentarz tylko kilka linków no i powód dlaczego ten filmik nie wylądował w zbiorczym? jest bardziej koci ?
Szukałem tego skeczu z kotem i ze śmierdzącą żoną. Masz może dostęp do tych odcinków Monty Pythona?
Swoimi działaniami sam stawiasz się w roli cenzurującego (chcesz arbitralnie decydować co się nadaje, a co nie - pomijam kwestię słuszności), także tym razem może nie łamiesz regulaminu, ale wychodzisz na hipokrytę