📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Miałem to samo napisać spróbowałby wystraszyć nie tę osobę co trzeba i ... wpierdol by był.
ciekawe te ich pomyslu, chociaz nie siedza na dupach tak jak wpierdzielajac pizze.. trzeba sie ogarnac...
Tak, w Polsce wpierdol dostaje się od razu na dzień dobry. Ktoś idzie ulicą, nagle cię wystraszy a ty jeb mu nos łamiesz oraz szczękę, tak dla zasady, no bo w Polsce wpierdol to norma.
Cwaniaczek straszy starszych ludzi i dziewczyny. Niech spróbuje zrobić tak przy grupce ma... czarnych z ghetto, podejrzewam, że skończył by jak gościu, który był kiedyś na sadolu, najpierw sowity wpierdol a potem grabież, nawet z butów.
Co on tam wykrzykuje, bo chciałbym przetłumaczyć te słowa, chociaż nie które i również wypróbować w Polsce, pięknej Polsce.
najbardziej z tego filmiku uśmiały się osoby z zespołem Tourette'a
Z jakiegoś dziwnego powodu najbardziej rozbawił mnie ten ostatni motyw^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów