Po śmiechu "prowadzącego" wnioskuje że jest to ten sam program co żart z dziewczynką w windzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
sadistic.pl/zombie-w-metrze-vt352909.htm to samo metro inni ludzie
Nastraszyć laski w opuszczonym metrze no śmieszne W Chuj. Autorom chuj w dupsko.
Kurwa...a ja się zastanawiam kiedy straszenie ludzi stało się definicją żartu...
kaw wy byl jak by ja ktos odstrzelil hahahahahha
Ustawiane jak wybory prezydenckie w Polsce
Już mnie wkurwiają te żarty, ktoś powinien w takiej sytuacji wyjąć klamkę i zapierdolić tą dziewczynę.
Ja pierdole, zajebałbym raz i drugi taką osobę i by się skończyły pranki sranki.
Nocny pociąg z mięsem?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów